Pantlån eller vintagefynd direkt

Våra butiker

Behöver du extra pengar idag? Värdera dina oanvända föremål kostnadsfritt i våra 20 butiker. Med pantbelåning får du tryggt lån med överkomlig ränta och ingen skuldrisk. Du kan även panta hemifrån via vår digitala pantbank Digipant.se

din närmaste butik

Du har väl inte missat Sefinas digitala pantbank Digipant? Då kan du panta hemifrån, när du vill. Beställ hem en gratis pantbox på Digipant.se

FAQ

Vad kan man pantsätta?
Du kan panta och låna nästan allt som har ett värde på andrahandsmarknaden. Om vi kan sälja ett föremål finns det mycket goda möjligheter att du kan låna pengar på det. Vanliga föremål att låna på hos oss är märkesklockor, smycken, guld, diamanter och andra ädelstenar, elektronik som mobiltelefoner och datorer, musikutrustning, konst och modeaccessoarer. Du kan använda vår enkla och smidiga digitala tjänst Digipant för att omvandla ditt guld till pengar eller kombinera detta genom att besöka någon av våra butiker. Oavsett vilket alternativ du väljer, så erbjuder vi kostnadsfri värdering utförd av våra erfarna experter.
Hur mycket pengar får jag låna?
Vi lånar ut pengar med värdesaker som säkerhet. Du lämnar alltså in ett föremål som pant för ditt lån. Du kan låna upp till föremålets värde. Det innebär att du kan låna ända upp till en miljon kronor, förutsatt att du har ett eller flera föremål som är värda så mycket. Tänk på att det är föremålets nuvarande värde på andrahandsmarknaden som gäller, inte vad du betalade när varan var ny.
Vad kan jag låna på?
Du kan panta och låna nästan allt som har ett värde på andrahandsmarknaden. Om vi kan sälja ett föremål finns det mycket goda möjligheter att du kan låna pengar på det. Vanliga föremål att låna på hos oss är märkesklockor, smycken, guld, diamanter och andra ädelstenar, elektronik som mobiltelefoner och datorer, musikutrustning, konst och modeaccessoarer. Du har två alternativ för att värdera dina föremål. Antingen kan du använda vår digitala tjänst Digipant, eller så kan du besöka en av våra fysiska butiker. Oavsett vilket alternativ du väljer, så är värderingen alltid kostnadsfri och utförs av våra erfarna experter.
Vad kostar det att låna?
När du lånar pengar hos oss betalar du en uppläggningsavgift om 55 kronor. Utöver detta tillkommer ränta på beloppet du lånat. Räntan löper månadsvis, och ligger olika högt beroende av var i Sverige du bor, samt hur mycket pengar du lånar. Vi har alltid fri värdering, och lägger aldrig på gramavgifter eller annat när du lånar pangar hos oss.
Behöver du hjälp? Ring eller chatta
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0