Helsingborg – Södra Storgatan 39B

Sefina Pantbank - Södra Storgatan 39B, Helsingborg - Gatuvy av butiken

Sefina Pantbank – Södra Storgatan 39B – Helsingborg

Välkommen till Sefina Pantbank i Helsingborg. Butiken öppnades i maj  2008 och har alltid legat på samma på samma plats. Du hittar oss ganska centralt på gränsen mellan Centrum och Söder.

Kommunikationer och parkering

Det finns ett antal busshållplatser i närheten och det är ca 5 minuters promenad från centralstationen (Knutpunkten) dit både bussar, tåg och färjor anländer. Utanför butiken finns goda parkeringsmöjligheter.

Specialitet och utbud

Vi har god kunskap i värdering av alla slags föremål. Men vår främsta styrka som pantbank är att vi är riktigt bra på är att skapa bra relationer med våra kunder så att de känner sig hjälpta, trygga och välkomna.

Vi har ett brett sortiment av fina varor i alla möjliga kategorier. Inte minst smycken och finare klockor från kända prestigemärken som Rolex, IWC och Omega. Titta gärna på vårt utbud av fina produkter online i Sefina Vintage Shop eller besök oss i butiken. Dessutom erbjuder vi svårslagna guldpriser. Kom gärna förbi om du har ett eller flera guldföremål som ligger hemma och skräpar så hjälper vi dig med fri värdering och ett lån med ränta du har råd med.

Språk

Vi talar Svenska, Danska, Engelska, Spanska och Bosniska (förstår alla språk från Balkan)

Öppettider:

Mån-Ons, Fre: 9-17
Torsdagar: 9-18
Lördagar: 10-13
Dag före helgdag: 9-13

E-post: helsingborg@sefina.se

Telefon: 042-499 15 35

Butikschef: Johan