Helsingborg

Södra Storgatan 39B

Vi har ett brett sortiment av fina varor i alla möjliga kategorier. Inte minst smycken och finare klockor från kända prestigemärken som Rolex och Omega. Dessutom erbjuder vi svårslagna guldpriser. Kom gärna förbi om du har ett eller flera guldföremål som ligger hemma och skräpar så hjälper vi dig med fri värdering och ett lån med ränta du har råd med.

Öppettider

Mån-Ons, Fre 9-17

Torsdagar 9-18

Lördagar 10-13

Dag före helgdag: 9-13

E-post

[email protected]

Telefon

042-499 15 35

Butikschef

Dafina

Kommunikationer och parkering

Det finns ett antal busshållplatser i närheten och det är ca 5 minuters promenad från centralstationen (Knutpunkten) dit både bussar, tåg och färjor anländer. Utanför butiken finns goda parkeringsmöjligheter.

Om oss

Välkommen till Sefina Pantbank i Helsingborg. Butiken öppnades i maj 2008 och har alltid legat på samma på samma plats. Du hittar oss ganska centralt på gränsen mellan Centrum och Söder.

Vi har god kunskap i värdering av alla slags föremål. Men vår främsta styrka som pantbank är att vi är riktigt bra på är att skapa bra relationer med våra kunder så att de känner sig hjälpta, trygga och välkomna. Titta gärna på vårt utbud av fina produkter online i Sefina Vintage Shop.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta  lånet. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

1 – 5 000 kr: 3,75%
Del över 5 000  kr: 3,25%
Del över 10 000 kr: 2,95%
Lån 25 000 kr ->: 2,95% (från första kronan)

Ränta för lån på två månader:

4,95%

Ränta för endagslån:

3,95%

PANTA DINA FÖREMÅL HEMIFRÅN

Har du värdeföremål du vill panta men inte tid eller möjlighet att besöka oss i butiken? Panta hemifrån istället. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox helt kostnadsfritt. Lägg sedan dina föremål i den förfrankerade boxen och skicka tillbaka den till oss. Resten tar vi hand om – svårare än så är det inte.

Beställ hem en pantbox

Härmed godkänner jag att Sefina hämtar ut mina adressuppgifter för att skicka en pantbox

Godkänn

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0