Västerås

Erik Hahrs gata 2

Välkommen till Sefina Pantbank Västerås. Butiken startades 4 december 1984 och har huserat i samma lokaler på Erik Hahrs Gata 2 sedan 1986. Du hittar oss i centrala Västerås precis vid Fiskatorget där även Stadshuset ligger. Huset vi håller till i är ritat av den berömde Västeråsarkitekten Erik Hahrs och är sedan många år K-märkt. Vi befinner oss precis utanför Svartån som rinner ut till Mälaren.

Öppettider

Måndag, tisdag, onsdag, fredag 09:00–17:00

Torsdag 09:00–18.00

Helger Stängt

Dag före helgdag 9-13

E-post

[email protected]

Telefon

021-41 94 54

Butikschef

Gino

Kommunikationer och parkering

Butiken ligger omkring fem minuters promenadväg från centralstationen. Det går också ett flertal bussar från järnvägsstationen. Du som åker bil hittar bäst hit via väg E18 , sväng av vid skylten Centrum/Emausmotet och kör sedan Kopparbergsvägen en dryg kilometer och sedan höger in på Munkgatan. Det går ofta att hitta lediga parkeringsplatser vid Stadshuset.

Specialiteter och utbud

Vi får in varor av alla slag och i alla priskategorier. Då och då får vi in musikinstrument och elektronik som datorer, mobiltelefoner och tv-spelkonsoler. Vår stapelvara och specialitet är fina klockor från kända kvalitetsurmakare som Rolex, TAG Heuer, IWC och Omega men också smycken, inte minst i guld.

Kom gärna förbi om du funderar på att sälja guld eller vill låna pengar på något annat.  Vi erbjuder alltid ett riktigt bra guldpris och slår ofta både juvelerare och guldhandlarna på fingrarna vad gäller pris. Dessutom erbjuder vi gratis värdering. Se vårt utbud av produkter online här.

Språk

Vi talar svenska, engelska och italienska.

tack!

Din vintagebox är beställd, och du kommer snart att få ett bekräftelsemail.
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0