Västerås

Stora Gatan 38

Välkommen till Sefina Pantbank Västerås. Efter att vår butik i Västerås har legat på Erik Hahrs Gata 1 sedan 4:e december 1986 har det nu blivit dags för oss att flytta. Den 21:a maj 2021 öppnade vi upp Sefina Pantbank i nyrenoverade, toppmoderna lokaler på Stora Gatan 38 i Västerås, endast 100 meter bort från vår gamla butik.

Öppettider

Vardagar 10:00–18:00

Helger Stängt

Dag före helgdag 10-13

E-post

[email protected]

Telefon

021-41 94 54

Butikschef

Gino

Kommunikationer och parkering

Butiken ligger omkring fem minuters promenadväg från centralstationen. Det går också ett flertal bussar från järnvägsstationen. Du som åker bil hittar bäst hit via väg E18 , sväng av vid skylten Centrum/Emausmotet och kör sedan Kopparbergsvägen en dryg kilometer och sedan höger in på Munkgatan. Det går ofta att hitta lediga parkeringsplatser vid Stadshuset.

Om butiken

Vi får in varor av alla slag och i alla priskategorier. Då och då får vi in musikinstrument och elektronik som datorer, mobiltelefoner och tv-spelkonsoler. Vår stapelvara och specialitet är fina klockor från kända kvalitetsurmakare som Rolex, TAG Heuer, IWC och Omega men också smycken, inte minst i guld.

Kom gärna förbi om du funderar på att sälja guld eller vill låna pengar på något annat.  Vi erbjuder alltid ett riktigt bra guldpris och slår ofta både juvelerare och guldhandlarna på fingrarna vad gäller pris. Dessutom erbjuder vi gratis värdering. Se vårt utbud av produkter online här.

Språk

Vi talar svenska, engelska och italienska.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta  lånet. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

1 – 5 000 kr: 3,95%
Del över 5 000  kr: 3,75%
Del över 10 000 kr: 3,25 %
Del över 15 000 kr: 2,75%
Del över 25 000 kr: 2,50%

Ränta för lån på två månader:

4,95%

Ränta för endagslån:

3,95%

 

PANTA DINA FÖREMÅL HEMIFRÅN

Har du värdeföremål du vill panta men inte tid eller möjlighet att besöka oss i butiken? Panta hemifrån istället. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox helt kostnadsfritt. Lägg sedan dina föremål i den förfrankerade boxen och skicka tillbaka den till oss. Resten tar vi hand om – svårare än så är det inte.

Beställ hem en pantbox

Härmed godkänner jag att Sefina hämtar ut mina adressuppgifter för att skicka en pantbox

Godkänn

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0