Västerås

Stora Gatan 38

öppettider

Vardagar : 10–18

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

021-41 94 54

öppettider

Vardagar : 10–18

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

021-41 94 54

Välkommen till Sefina Pantbank Västerås. Efter att vår butik i Västerås har legat på Erik Hahrs Gata 1 sedan 4:e december 1986 har det nu blivit dags för oss att flytta. Den 21:a maj 2021 öppnade vi upp Sefina Pantbank i nyrenoverade, toppmoderna lokaler på Stora Gatan 38 i Västerås, endast 100 meter bort från vår gamla butik.

Kommunikationer och parkering

Butiken ligger omkring fem minuters promenadväg från centralstationen. Det går också ett flertal bussar från järnvägsstationen. Du som åker bil hittar bäst hit via väg E18 , sväng av vid skylten Centrum/Emausmotet och kör sedan Kopparbergsvägen en dryg kilometer och sedan höger in på Munkgatan. Det går ofta att hitta lediga parkeringsplatser vid Stadshuset.

Om oss

Vi får in varor av alla slag och i alla priskategorier. Då och då får vi in musikinstrument och elektronik som datorer, mobiltelefoner och tv-spelkonsoler. Vår stapelvara och specialitet är fina klockor från kända kvalitetsurmakare som Rolex, TAG Heuer, IWC och Omega men också smycken, inte minst i guld. Kom gärna förbi om du funderar på att sälja guld eller vill låna pengar på något annat. Vi erbjuder alltid ett riktigt bra guldpris och slår ofta både juvelerare och guldhandlarna på fingrarna vad gäller pris. Dessutom erbjuder vi gratis värdering. Se vårt utbud av produkter online här.

Webbshop

Utvalt i butiken just nu

Handla ikonisk design, smycken, klockor, antikviteter, vintage & fashion, guld och silverföremål till 
förmånliga priser.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0