Uppsala

Dragarbrunnsgatan 53

öppettider

Måndag : 09:00-18:00

Tis – Fre : 09:00-17:00

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 09:00-13:00

Telefon

018-71 37 74

butikschef

Cathrin

öppettider

Måndag : 09:00-18:00

Tis – Fre : 09:00-17:00

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 09:00-13:00

Telefon

018-71 37 74

butikschef

Cathrin

Sefina Pantbank Uppsala öppnade redan oktober 1981. Vi har hållit till i samma lokaler på Dragarbrunnsgatan ända sedan starten. Du hittar pantbanken vid Orlags plats, i en av Uppsalas mysigaste delar. I närheten finns flera spännande antikvariat och en mindre pub.

Kollektivtrafik och parkering

Pantbanken ligger väldigt centralt ett drygt hundratal meter väster om Uppsala centralstation. Du tar dig enkelt hit med tåget eller någon av de många lokalbussarna. Åker du bil finns goda parkeringsmöjligheter i närområdet, bland annat ett parkeringshus. Hektiska dagar händer det att kunder parkerar på gatan direkt utanför butiken. Något vi brukar avråda ifrån då det trots allt är parkeringsförbud i området.

Om butiken

Hos hittar du ett brett urval av produkter. Vi är kända för vårt fina sortiment av smycken, inte minst guldsmycken. Letar du efter en present till någon du tycker om eller kanske ett snyggt smycke till dig själv? Kom förbi! Vi hjälper dig gärna att välja ut något riktigt fint. Hos oss får du också konkurrenskraftiga priser för ditt guld och förmånliga lånevillkor. Vi köper, säljer och lånar på allting som har ett andrahandsvärde. Inom rimliga gränser förstås, ibland måste vi säga nej men det tillhör trots allt ovanligheterna. Många tror att vi på Sefina Pantbank i Uppsala har ett väldigt stort utbud av begagnade cyklar eftersom Uppsala för många är starkt förknippat med cyklar. Så är det dessvärre inte. Tråkigt nog för alla er cykelentusiaster har vi faktiskt inte en enda cykel i lager för tillfället. Men man ska aldrig säga aldrig. Men vem vet? En dag kanske vi har just din drömcykel inne.

Webbshop

Utvalt i butiken just nu

Handla ikonisk design, smycken, klockor, antikviteter, vintage & fashion, guld och silverföremål till 
förmånliga priser.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0