Uppsala

Dragarbrunnsgatan 53

Sefina Pantbank Uppsala öppnade redan oktober 1981. Vi har hållit till i samma lokaler på Dragarbrunnsgatan ända sedan starten. Du hittar pantbanken vid Orlags plats, i en av Uppsalas mysigaste delar. I närheten finns flera spännande antikvariat och en mindre pub.

Öppettider

Måndag: 09:00-18:00

Tis – Fre: 09:00-17:00

Helger: Stängt

Dag före helgdag: 09:00-13:00

E-post

[email protected]

Telefon

018-71 37 74

Butikschef

Cathrin

Kollektivtrafik och parkering

Pantbanken ligger väldigt centralt ett drygt hundratal meter väster om Uppsala centralstation. Du tar dig enkelt hit med tåget eller någon av de många lokalbussarna. Åker du bil finns goda parkeringsmöjligheter i närområdet, bland annat ett parkeringshus. Hektiska dagar händer det att kunder parkerar på gatan direkt utanför butiken. Något vi brukar avråda ifrån då det trots allt är parkeringsförbud i området.

Om butiken

Hos hittar du ett brett urval av produkter. Vi är kända för vårt fina sortiment av smycken, inte minst guldsmycken.  Letar du efter en present till någon du tycker om eller kanske ett snyggt smycke till dig själv? Kom förbi! Vi hjälper dig gärna att välja ut något riktigt fint.  Hos oss får du också konkurrenskraftiga priser för ditt guld och förmånliga lånevillkor.

Vi köper, säljer och lånar på allting som har ett andrahandsvärde.  Inom rimliga gränser förstås, ibland måste vi säga nej men det tillhör trots allt ovanligheterna. Många tror att vi på Sefina Pantbank i Uppsala har ett väldigt stort utbud av begagnade cyklar eftersom Uppsala för många är starkt förknippat med cyklar. Så är det dessvärre inte. Tråkigt nog för alla er cykelentusiaster har vi faktiskt inte en enda cykel i lager för tillfället. Men man ska aldrig säga aldrig. Men vem vet? En dag kanske vi har just din drömcykel inne.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta ditt lån. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

1 – 10 000 kr: 3,95%
Del över 10 000 kr: 3,50 %
Del över 15 000  kr: 2,95%
25 000 kr ->: 2,95% (från första kronan)

Ränta för lån på två månader:

Ränta: 4,95%

Ränta för endagslån:

Ränta:  3,95%

 

PANTA DINA FÖREMÅL HEMIFRÅN

Har du värdeföremål du vill panta men inte tid eller möjlighet att besöka oss i butiken? Panta hemifrån istället. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox helt kostnadsfritt. Lägg sedan dina föremål i den förfrankerade boxen och skicka tillbaka den till oss. Resten tar vi hand om – svårare än så är det inte.

Beställ hem en pantbox

Härmed godkänner jag att Sefina hämtar ut mina adressuppgifter för att skicka en pantbox

Godkänn

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0