Norrköping

Drottninggatan 38

öppettider

Vardagar : 10-18

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

011-450 10 05

butikschef

Tor

öppettider

Vardagar : 10-18

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

011-450 10 05

butikschef

Tor

Sefina Pantbank Norrköping slog upp portarna mitt i centrala Norrköping 2011. Du hittar oss på Drottninggatan 38 mitt emot vårt berömda stadstorn som byggdes under 1700-talet. Vi har ett brett urval av begagnade produkter i vårt sortiment. Många nästintill nya varor, en del vintage och en hel del rena antikviteter. Det är inte så ofta vi får in något från 1700-talet, men det händer ibland. Så håll ögonen öppna och kom gärna förbi om du tycker om antikviteter.

Om butiken

Hos oss får du låna på nästan allt som har ett andrahandsvärde. Vår butikspersonal är kunnig och engagerad och hjälper dig att värdera det mesta. För oss är det roligaste att varje dag möta våra underbara kunder. Vi erbjuder ett brett urval av fina produkter. Snygga klockor från kända märken som Rolex, Omega, IWC och TAG Heuer, eleganta smycken och inte sällan mycket prisvärd elektronik som mobiltelefoner, datorer och laptops. Vi erbjuder också ett svårslaget guldpris. Kom förbi så hjälper vi dig att värdera dina varor och lägga upp ett lån med fördelaktig ränta. Passa också på att titta på vårt utbud av spännande produkter online i Sefina Vintage Shop.

Parkering och kollektivtrafik

Parkeringar finns på smågatorna runt hörnet från butiken. Åker du kommunalt är spårvagnen ett bra val, hållplatsen ligger ett stenkast från butiken.

Webbshop

Utvalt i butiken just nu

Upptäck smycken, klockor, instrument, konst, mode, inredning och mycket mer till förmånliga priser.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0