Norrköping

Drottninggatan 38

Sefina Pantbank Norrköping slog upp portarna mitt i centrala Norrköping 2011. Du hittar oss på Drottninggatan 38 mitt emot vårt berömda stadstorn som byggdes under 1700-talet. Vi har ett brett urval av begagnade produkter i vårt sortiment. Många nästintill nya varor, en del vintage och en hel del rena antikviteter. Det är inte så ofta vi får in något från 1700-talet, men det händer ibland. Så håll ögonen öppna och kom gärna förbi om du tycker om antikviteter.

Öppettider

Vardagar 10-18

Helger stängt

Dag före helgdag 10-13

E-post

[email protected]

Telefon

011-450 10 05

Butikschef

Tor

Om butiken

Hos oss får du låna på nästan allt som har ett andrahandsvärde. Vår butikspersonal är kunnig och engagerad och hjälper dig att värdera det mesta. För oss är det roligaste att varje dag möta våra underbara kunder.

Vi erbjuder ett brett urval av fina produkter. Snygga klockor från kända märken som Rolex, Omega, IWC och TAG Heuer, eleganta smycken och inte sällan mycket prisvärd elektronik som mobiltelefoner, datorer och laptops. Vi erbjuder också ett svårslaget guldpris. Kom förbi så hjälper vi dig att värdera dina varor och lägga upp ett lån med fördelaktig ränta. Passa också på att titta på vårt utbud av spännande produkter online i Sefina Vintage Shop.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta  lånet. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

3,25%

Ränta för lån på två månader:

4,95%

Ränta för endagslån:

3,95%

Bankuppgifter:

PlusGiro nr: 77266-5
Iban: se67 9500 0099 6042 0077 2665
Bic: NDEASESS

 

Parkering och kollektivtrafik

Parkeringar finns på smågatorna runt hörnet från butiken. Åker du kommunalt är spårvagnen ett bra val, hållplatsen ligger ett stenkast från butiken.

PANTA DINA FÖREMÅL HEMIFRÅN

Har du värdeföremål du vill panta men inte tid eller möjlighet att besöka oss i butiken? Panta hemifrån istället. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox helt kostnadsfritt. Lägg sedan dina föremål i den förfrankerade boxen och skicka tillbaka den till oss. Resten tar vi hand om – svårare än så är det inte.

Beställ hem en pantbox

Härmed godkänner jag att Sefina hämtar ut mina adressuppgifter för att skicka en pantbox

Godkänn

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0