Lund

Skomakaregatan 9

öppettider

Vardagar : 10-18

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

046-288 10 05

öppettider

Vardagar : 10-18

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

046-288 10 05

Välkommen till Sefina Pantbank i Lund. Du hittar oss på Skomakaregatan 9. Vi slog upp dörrarna den 4 juni 2012 och är den den yngsta av alla Sefinas butiker. Faktum är att vi är den första pantbanken i Lund på närmare 50 år. Den sista pantbanken som var verksam här innan oss stängdes redan 1965.

Kommunikationer och parkering

Butiken ligger i centrala Lund så det är enkelt att ta sig till oss med kommunala färdmedel. Bussarna går från Stortorget, Saluhallen och Mårtenstorget som alla är centrala mötesplatser och ligger i närheten av butiken. Det går också att kliva av vid Boluftsplatsen och Bankgatan som är ännu närmare. Det kan vara lite knepigt med parkering i direkt anslutning till butiken. Men på gatan utanför butiken finns en handfull platser och det går även att ställa bilen på Mårtenstorget efter 17.00.

Om oss

Som pantbank lånar vi på alla slags värdeföremål och har därför ett brett sortiment av spännande produkter i alla prisklasser. Kika gärna på vårt utbud av spännande produkter online i Sefina Vintage Shop. Självklart har vi ett stort utbud av fina föremål i guld och andra ädelmetaller. Hos oss får du också ett svårslaget guldpris och förmånliga villkor på lån om du överväger att sälja ditt guld. Vi har ofta ett stort urval av fina designersmycken i butiken. Inte sällan från Wiwen Nilsson (1897-1974), en omtalad silversmed och designer som länge bodde och var verksam i Lund. Wiwen Nilsson var en av de främsta företrädarna för den Skandinaviska modernismen och hade rentav en butik i New York under 1940-talet. Föremål som designats av Nilsson är alltid populära och går i regel för höga priser, så det är alltid roligt när vi får in något som tillverkats av honom. Vi är också väldigt stolta över vårt skyltfönster ut mot gågatan. Där står alltid någon och kikar längtansfullt på föremålen.

Webbshop

Utvalt i butiken just nu

Handla ikonisk design, smycken, klockor, antikviteter, vintage & fashion, guld och silverföremål till 
förmånliga priser.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0