SÄLJ GULD

VI BETALAR MER NÄR DU SÄLJER GULD OCH GULDSMYCKEN

Funderar du på att sälja guld? Just nu är priserna höga och du kan få riktigt bra betalt. Men det gäller att välja rätt. Vissa företag lovar väldigt höga priser när du säljer guld, oavsett karathalt. Samtidigt är det vanligt att guldhandlare lägger på dolda avgifter. De flesta gulduppköpare betalar dessutom bara för vikten av guldet – ingenting mer. Vi på Sefina kan utöver det aktuella dagspriset för guld även betala för vissa designade guldsmycken och smycken med ädelstenar.

Sefina belånar extra för diamanter samt vissa färgade ädelstenar och tar hänsyn till guldföremålets eller guldsmyckets samlade värde på marknaden.

 

SÄLJ GULDSMYCKEN

Vi betalar extra för designade smycken från märken som Georg Jensen, Cartier, Efva Attling och många fler. Det innebär att du genom pantbelåning hos oss kan göra en bättre affär än om du skulle vänt dig till någon av de renodlade guldhandlarna.

Vi värderar ditt guldföremål efter alla värderingspunkter, något som betyder att vi ofta kan betala lite mer jämfört med vanliga guldköpare.

 

FRI VÄRDERING NÄR DU SÄLJER GULD

Hos oss på Sefina Pantbank får du alltid konkurrenskraftiga priser för ditt guld. Vi erbjuder fri värdering och lägger aldrig på några dolda avgifter. Räntan är dessutom avdragsgill vid pantlån på guld, precis som för banklån.

Vi har gjort det enkelt för dig att sälja guld via pantlån, via vår vintagebox som du enkelt beställer hem och sedan skickar tillbaka till oss för värdering helt kostnadsfritt.

Fördelar med att sälja guld via pantlån

Om du beslutat dig för att sälja ditt guld kan pantbelåning vara ett smart alternativ. Du har nämligen 1 till 3 månader på dig att bestämma om du vill behålla ditt föremål eller inte.

Om du väljer att inte hämta ut ditt guld så säljs det på auktion efter de tre månaderna. Skulle guldet säljas för mer än din lånekostnad går överskottet tillbaka till dig. Vid eventuell förlust står vi för kostnaden.
Ett pantlån kan ofta ge dig bättre betalt än vad du skulle fått hos en guldhandlare.

NÄR DU SÄLJER GULD MED SEFINA FÅR DU:

  • Mer betalt för ditt guld
  • Inga hemliga avgifter
  • Fri, försäkrad transport
  • Snabba utbetalningar direkt till ditt konto
  • Professionell värdering
  • Certifierade guldvågar

SÄLJ GULD SNABBT, BESTÄLL VINTAGEBOX

Du kan självklart alltid sälja guld direkt i någon av våra butiker, men ännu enklare är att beställa hem en vintagebox!

När du får hem din box så lägger du dina föremål i boxen/brevet och skickar in till oss för värdering. När guldet har nått oss så får du ett sms. Vi återkommer till dig via e-post med information om hur mycket du kan få för ditt föremål och hur vi går vidare. Självklart får du alla instruktioner i boxen.

registrera dig som kund och få din vintagebox gratisKÖPA GULD

Ska du köpa present eller något till dig själv? Guldsmycken är klassiska och tidlösa, och en stor fördel med att köpa guldsmycken är att de ofta går att göra om så att de blir personliga. Eller så köper du flera delar i guld och gör ditt alldeles egna guldsmycke!

Aktuella Guldpriser

När du pantar eller säljer guld hos oss kan du vara säker på att du får ett mycket konkurrenskraftigt pris.

24K

420kr

21K

360kr

18K

310kr

tack!

Din vintagebox är beställd, och du kommer snart att få ett bekräftelsemail.
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0