Passa på - Sista veckan på sommarrean
Tillbaka

SÄLJA GULD

SÄLJ GULD OCH GULDSMYCKEN TILL BRA PRISER

Har du guldföremål du inte använder? Sälj guldet med oss på Sefina. Vi erbjuder svårslagna priser för ditt guld och inga dolda avgifter. Få riktigt bra betalt för ditt guld.

Registrera dig som kund och få din pantbox gratisSå mycket får du betalt när du säljer guld

När du pantar eller säljer guld hos oss kan du vara säker på att du får ett mycket konkurrenskraftigt pris.

24K

390kr

21K

335kr

18K

290kr

SÄLJ GULD MED SEFINA

Funderar du på att sälja guld? Just nu är priserna höga och du kan få riktigt bra betalt. Men det gäller att välja rätt aktörer att sälja ditt guld till.

Vissa företag lovar väldigt höga priser när du säljer guld, oavsett karathalt. Samtidigt lägger vissa guldhandlare på dolda avgifter, vilket betyder att du får betydligt mindre än vad grampriset visar. Så gör inte vi.

De flesta gulduppköpare betalar dessutom bara för vikten av guldet du vill sälja – ingenting mer. Vi på Sefina ger dig bra betalt för ditt guld och kan utöver det aktuella guldpriset per gram även betala för vissa designade guldsmycken och smycken med ädelstenar.

Sefina belånar extra för diamanter samt vissa färgade ädelstenar och tar hänsyn till guldföremålets eller guldsmyckets samlade värde på marknaden.

 

SÄLJ GULDSMYCKEN

Vi betalar extra för designade smycken från märken som Georg Jensen, Cartier, Efva Attling och många fler. Det innebär att du genom pantbelåning hos oss kan få en bättre affär och mer pengar i handen än vad skulle få om säljer guldet till någon av de renodlade guldhandlarna.

Vi värderar ditt guldföremål efter alla värderingspunkter, något som betyder att vi ofta kan betala lite mer jämfört med vanliga guldköpare.

 

FRI VÄRDERING NÄR DU SÄLJER GULD

Hos oss på Sefina Pantbank får du alltid konkurrenskraftiga priser för ditt guld. Vi erbjuder fri värdering och lägger aldrig på några dolda avgifter när du säljer guld genom oss. Räntan är dessutom avdragsgill vid pantlån på guld, precis som för banklån.

Vi har gjort det enkelt för dig att sälja guld via pantlån, via vår pantbox som du enkelt beställer hem och sedan skickar tillbaka till oss för värdering helt kostnadsfritt.

 

INGA DOLDA AVGIFTER

Vi lägger aldrig på några dolda avgifter när du säljer guld genom oss. Det finns inga finstilta undantag som gör att får mindre pengar än du trott. Vi tar inte heller en krona för att värderingen av dina föremål, oavsett om du sedan säljer guldet eller behåller det.

Fördelar med att sälja guld via pantlån

Om du beslutat dig för att sälja ditt guld kan pantbelåning vara ett smart alternativ. Du har nämligen 1 till 3 månader på dig att bestämma om du vill behålla ditt föremål eller inte.

Om du väljer att inte hämta ut ditt guld så säljs det på auktion efter de tre månaderna. Skulle guldet säljas för mer än din lånekostnad går överskottet tillbaka till dig. Vid eventuell förlust står vi för kostnaden.
Ett pantlån kan ofta ge dig bättre betalt än vad du skulle fått hos en guldhandlare.

SÄLJ GULD MED SEFINA OCH FÅ:

  • Mer betalt för ditt guld
  • Inga hemliga avgifter
  • Fri, försäkrad transport
  • Snabba utbetalningar direkt till ditt konto
  • Professionell värdering
  • Certifierade guldvågar

KÖPA GULD

Ska du köpa present eller något till dig själv? Guldsmycken är klassiska och tidlösa, och en stor fördel med att köpa guldsmycken är att de ofta går att göra om så att de blir personliga. Eller så köper du flera delar i guld och gör ditt alldeles egna guldsmycke!

tack!

Din pantbox är beställd, och du kommer snart att få ett bekräftelsemail.
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0