Tillbaka

SÄLJA GULD

SÄLJ GULD OCH GULDSMYCKEN TILL BRA PRISER

Har du guldföremål du inte använder? Sälj guldet med oss på Sefina. Vi erbjuder svårslagna priser för ditt guld och inga dolda avgifter. Få riktigt bra betalt för ditt guld. Just nu 290 kr för 18K och 390 kr för 24K. Fyll i formuläret nedan för gratis värdering av ditt guld.

Registrera dig som kund och få din pantbox gratis  Så mycket får du betalt när du säljer guld

  När du pantar eller säljer guld hos oss kan du vara säker på att du får ett mycket konkurrenskraftigt pris.

  24K

  390kr

  21K

  335kr

  18K

  290kr

  SÄLJ GULD MED SEFINA

  Funderar du på att sälja guld? Just nu är priserna höga och du kan få riktigt bra betalt. Men det gäller att välja rätt aktörer att sälja ditt guld till.

  Vissa företag lovar väldigt höga priser när du säljer guld, oavsett karathalt. Samtidigt lägger vissa guldhandlare på dolda avgifter, vilket betyder att du får betydligt mindre än vad grampriset visar. Så gör inte vi.

  De flesta gulduppköpare betalar dessutom bara för vikten av guldet du vill sälja – ingenting mer. Vi på Sefina ger dig bra betalt för ditt guld och kan utöver det aktuella guldpriset per gram även betala för vissa designade guldsmycken och smycken med ädelstenar.

  Sefina belånar extra för diamanter samt vissa färgade ädelstenar och tar hänsyn till guldföremålets eller guldsmyckets samlade värde på marknaden.

   

  SÄLJ GULDSMYCKEN

  Vi betalar extra för designade smycken från märken som Georg Jensen, Cartier, Efva Attling och många fler. Det innebär att du genom pantbelåning hos oss gör en bättre affär och får mer pengar i handen än vad skulle få om säljer guldet till någon av de renodlade guldhandlarna.

  Vi värderar ditt guldföremål efter alla värderingspunkter, något som betyder att vi ofta kan betala lite mer jämfört med vanliga guldköpare.

   

  FRI VÄRDERING NÄR DU SÄLJER GULD

  Hos oss på Sefina Pantbank får du alltid konkurrenskraftiga priser för ditt guld. Vi erbjuder fri värdering och lägger aldrig på några dolda avgifter när du säljer guld genom oss. Räntan är dessutom avdragsgill vid pantlån på guld, precis som för banklån. Du har möjlighet att dra av 30% av räntekostnaderna för pantlån i din inkomstdeklaration.

  Vi har gjort det enkelt för dig att sälja guld via pantlån, genom vår pantbox som du enkelt beställer hem och sedan skickar tillbaka till oss för värdering, helt kostnadsfritt.

   

  INGA DOLDA AVGIFTER

  Vi lägger aldrig på några dolda avgifter när du säljer guld genom oss. Det finns inga finstilta undantag som gör att du får mindre pengar än du trott. Vi tar inte heller en krona för att värderingen av dina föremål, oavsett om du sedan säljer guldet eller behåller det.

  Fördelar med att sälja guld via pantlån

  Om du beslutat dig för att sälja ditt guld kan pantbelåning vara ett smart alternativ. Du har nämligen 1 till 3 månader på dig att bestämma om du vill behålla ditt föremål eller inte.

  Om du väljer att inte hämta ut ditt guld så säljs det på auktion efter de tre månaderna. Skulle guldet säljas för mer än din lånekostnad går överskottet tillbaka till dig. Vid eventuell förlust står vi för kostnaden.
  Ett pantlån kan ofta ge dig bättre betalt än vad du skulle fått hos en guldhandlare.

  SÄLJ GULD MED SEFINA OCH FÅ:

  • Mer betalt för ditt guld
  • Inga hemliga avgifter
  • Fri, försäkrad transport
  • Snabba utbetalningar direkt till ditt konto
  • Professionell värdering
  • Certifierade guldvågar

  KÖPA GULD

  Ska du köpa en present eller något till dig själv? Guldsmycken är klassiska, tidlösa och ständigt uppskattade gåvor. En stor fördel med att köpa guldsmycken är att det ofta går att göra om smycket, t. ex. genom gravering, så att det blir personligt. Guld stiger också i värde över tid, så det är svårt att göra en dålig affär.

  tack!

  Din pantbox är beställd, och du kommer snart att få ett bekräftelsemail.
  Shopping Cart
  There are no products in the cart!
  Totalsumma:
  0:-
  Totalsumma:
  0:-
  Continue Shopping
  0