Jönköping

Östra Storgatan 68

Vi får in alla slags produkter i butiken och belånar nästan alla typer av värdeföremål. Framför allt smycken och andra föremål i guld. Hos oss får du även ett mycket konkurrenskraftigt guldpris och möjlighet att låna pengar till rimlig ränta. Kom gärna förbi oss och värdera dina varor – vi erbjuder alltid helt kostnadsfri värdering.

Öppettider

Vardagar 9-17

Helger stängt

Dag före helgdag 10-13

E-post

[email protected]

Telefon

036-16 26 60

Butikschef

Sandra

Kommunikationer och parkering

Lokalbussar passerar precis utanför butiken, närmaste hållplats är Cigarren som ligger ett stenkast bort. Om du föredrar att ta bilen till oss finns det gott om parkeringar på andra sidan byggnaden och vid Östra torget där det i regel alltid finns lediga platser.

Om oss

Välkommen till Sefina Pantbank Jönköping. Du hittar oss på Östra Storgatan ungefär 200 meter ifrån Kristinekyrkan. I butiken hittar du ett omfattande utbud av guldsmycken, begagnade klockor från kända kvalitetsmärken och på senare tid även mycket nyare elektronik som mobiltelefoner, laptops och tv-spelskonsoler. Kika gärna på vårt utbud av spännande produkter online i Sefina Vintage Shop.

Vi på Sefina Pantbank har nog ett av världens bästa jobb. Det roligaste med att driva en pantbank är att det är så varierande. Vi träffar så många olika människor och mötet är lika spännande och givande varje gång. Vi får ofta höra spännande anekdoter om de olika varorna kunderna har med sig och om personen som ägt föremålet tidigare. Som pantlånare är ingen dag lik någon annan och det är det som gör att man känner sådan glädje och nyfikenhet inför sin arbetsdag.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta  lånet. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

1-99.999 kr 3,95%

Del över 100.000kr 2,25%

200.000 kr -> 2,25% (från första kronan)

Ränta för lån på två månader:

4,95%

Ränta för endagslån:

3,95%

tack!

Din pantbox är beställd, och du kommer snart att få ett bekräftelsemail.
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0