Jönköping – Östra Storgatan 68

Sefina Pantbank - Östra Storgatan 68, Jönköping - Gatuvy butiken

Sefina i Jönköping

Välkommen till Sefina Pantbank Jönköping. Du hittar oss på Östra Storgatan ungefär 200 meter ifrån Kristinekyrkan.

Kommunikationer och parkering

Lokalbussar passerar precis utanför butiken, närmaste hållplats är Cigarren som ligger ett stenkast bort. Om du föredrar att ta bilen till oss finns det gott om parkeringar på andra sidan byggnaden och vid Östra torget där det i regel alltid finns lediga platser.

Sortiment och specialiteter

Vi får in alla slags produkter i butiken och belånar på alla slags värdeföremål. Inte minst smycken och andra föremål i guld då vi erbjuder ett mycket konkurrenskraftigt guldpris och lån med rimlig ränta. butiken hittar du ett omfattande utbud av guldsmycken, begagnade klockor från kända kvalitetsmärken och på senare tid även mycket nyare elektronik som mobiltelefoner, laptops och tv-spelskonsoler. Kika gärna på vårt utbud av spännande produkter online i Sefina Vintage Shop.

Vi på Sefina Pantbank har nog ett av världens bästa jobb. Det roligaste med att driva en pantbank är att det är så varierande. Vi träffar så många olika människor och mötet är lika spännande och givande varje gång. Vi får ofta höra spännande anekdoter om de olika varorna kunderna har med sig och om personen som ägt föremålet tidigare. Som pantlånare är ingen dag lik någon annan och det är det som gör att man känner sådan glädje och nyfikenhet inför sin arbetsdag.

Adress:

Östra Storgatan 68
553 21 Jönköping

Öppettider:

Vardagar: 10-17
Helger: stängt
Dag före helgdag 10-13

E-post: jonkoping@sefina.se

Butikschef:

Telefon: 036-16 26 60