Tillbaka

Pantlån online

Belåna eller sälj dina värdesaker

Behöver du extrapengar? Har du ett eller flera mindre föremål med ett andrahandsvärde som halsband, armband, ringar, örhängen eller andra föremål i guld som du inte använder? Vi på Sefina Pantbank har gjort det enkelt för dig att ordna snabba pengar genom att ta ett tryggt, billigt pantlån med dina föremål som säkerhet. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox –  helt gratis. Du lägger föremålen i paketet och skickar sedan tillbaka det med föremålen till oss för en gratis värdering. När värderingen är klar kan du låna pengar upp till föremålens värde.

Registrera dig som kund och få din pantbox gratistar hänsyn till hela värdet

Våra värderingsexperter tar hänsyn till hela ditt föremål när de bedömer dess värde. Om du exempelvis har ett guldsmycke eller en guldklocka, så värderar vi även uret och eventuella ädelstenar. Om ditt smycke är ett designersmycke så tar vi hänsyn till marknadsvärdet, medan traditionella guldhandlare enbart betalar för guldet i vikt. Därför gör du ofta en bättre affär när du säljer föremål via pantlån.

 

 

med sefina får du:

  • Pantlån på distans
  • Försäljning på distans
  • Värdering av värderingsexpert
  • Högst guldvärde per gram jämfört med lokala konkurrenter
  • Inga dolda avgifter
  • Fri, försäkrad transport
  • Snabba utbetalningar direkt till ditt bankkonto
  • Certifierade guldvågar
  • Möjlighet att få tillbaka dina föremål

beställ hem pantboxen och värdera sakerna gratis

Du kan självklart alltid panta föremål på plats i någon av våra butiker, men ännu enklare är att beställa hem Sefinas pantbox och sedan posta de saker du vill värdera och/eller belåna till oss. 

Just nu kan du belåna:
– Guldsmycken

När du får hem din pantbox så lägger du dina föremål där i, och skickar in till oss för värdering. När föremålen har nått oss så får du ett mejl. Vi återkommer till dig via e-post med information om hur mycket du kan få för ditt föremål och hur vi går vidare. Självklart skickar vi med alla instruktioner du behöver i pantpaket.

Om du väljer att inte hämta ut ditt föremål när låneperioden är slut, så säljs föremålet på auktion. Skulle föremålet säljas för mer än din lånekostnad går överskottet tillbaka till dig. Om varan däremot säljs med förlust står vi för kostnaden. Du riskerar därför aldrig att hamna i skuld. 

Registrera dig som kund och få din pantbox gratisLåna i butik

Har du ett större föremål som inte får plats i pantboxen eller ömtåliga saker som du inte vill skicka med posten? Varmt välkommen in till någon av våra 20 butiker, så hjälper vi dig på plats.

aktuella guldpriser

När du pantar eller säljer guld hos oss kan du vara säker på att du får ett mycket konkurrenskraftigt pris.

24K

390kr

21K

335kr

18K

290kr

tack!

Din pantbox är beställd, och du kommer snart att få ett bekräftelsemail.
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0