Borås

Allégatan 37

öppettider

Vardagar : 10-18

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

033-12 60 10

butikschef

Rebeca

öppettider

Vardagar : 10-18

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

033-12 60 10

butikschef

Rebeca

Vi lånar ut pengar med alla typer föremål som säkerhet och har därför ett brett sortiment av varor. Vår personal har järnkoll på teknik, elektronik, designersmycken och modesaker. Kom förbi butiken så hjälper vi dig med gratis värdering av dina föremål.

Området

Här är det ständigt folk i rörelse, många besöker oss eller de många restaurangerna och småbutikerna som ligger i området. Pantbanken ligger mitt emot rådhuset, alldeles i närheten av Stora Torget som är ett nav i staden. Fortsätter man ner på Allégatan så kommer man snart till den berömda statyn föreställande Pinocchio av Jim Dine. Längst bort på andra sidan av gatan ligger Borås Högskola.

Kommunikationer och parkering

Borås är en relativt liten stad och det är inga problem att promenera till oss från tågstationen. Det går också bra att ta bilen då det finns gott om parkeringar i närheten av butiken och flera olika parkeringshus i närheten. Med buss tar man sig enklast hit från Södra Torget även kallat ”Busstorget”. Buss 1 och 7 stannar precis utanför butiken.

Om butiken

Välkommen till Sefina Pantbank i Borås. Vår adress Allégatan 37 har varit hem till en pantbank sedan 2001. Men det var först 2012 som den blev en del av Sefina, då vi köpte upp den tidigare verksamheten. Butiken ligger i centrala Borås på Allégatan som är stadens inofficiella paradgata. Vi på Sefina Pantbank Borås har gedigna kunskaper om värdering och alla typer av värdeföremål. Butikschefen själv är en klockentuisiast av stora mått och hjälper dig gärna att värdera din klocka eller att välja ut ett fint armbandsur från vårt sortiment. Vi har också ett fint och levande skyltfönster som är väldigt uppskattat av boråsarna. Vi har fått flera utmärkelser, 2015 blev vi årets butik och 2016 fick vi en utmärkelse för årets butikschef. På en pantbank händer det ofta roliga grejer. En gång kom en man åkandes på en Segway som han sedan lånade på. Det var inte helt enkelt att få in den i butiken, men det gick till slut. En gång fick vi in ett par trancheringsbestick i trä från Regalskeppet Vasa. Vi har alltid spännande varor i lager – besök oss i butiken eller kika på vårt utbud online. Utmärkande för vår butik är att vi är ett ungt team som brinner för yrket och gillar varje del, allt från belåning till den slutliga försäljningen över disk. Vi står för en god kundservice och vill att alla ska känna sig välkomna hos oss. Dessutom har vi bra koll på andrahandsvärden. Vi kan värdera allt – konst, smycken, teknik, klockor, you name it! Besök oss i butiken så hjälper vi dig att värdera din vara och ge dig ett fördelaktigt lån med ränta du har råd med.

Webbshop

Utvalt i butiken just nu

Handla ikonisk design, smycken, klockor, antikviteter, vintage & fashion, guld och silverföremål till 
förmånliga priser.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0