Tillbaka

SÄLJA SILVER

SÄLJ SILVER OCH SILVERFÖREMÅL

Har du föremål i silver hemma som du inte använder? De kan vara värda pengar. Sälj silvret med oss på Sefina istället för att låta det samla damm. Vi erbjuder fördelaktiga pantlån där du får bra betalt när du säljer ditt silver. Dessutom få du möjligheten att få tillbaka silvret om du ångrar dig.

 

 

Registrera dig som kund och få din pantbox gratisSälj silvret och få bra betalt.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser när du säljer silver med oss. Du får även alltid en kostnadsfri och rättvis värdering av dina silverföremål som utförs av våra erfarna värderingsexperter. Hos oss är det tryggt och enkelt att att sälja silver.

Våra silverpriser:

Silver 925: 4 Kr/g

Silver 830: 3,50 Kr/g

 

Så funkar det att sälja silver med Sefina

När du säljer silver med oss gör du det i form av ett pantlån. Ett pantlån fungerar som ett vanligt lån med säkerhet. När du lånar hos oss är det dina silverföremål som är säkerheten för lånet och du har möjlighet att låna upp till föremålets värde.

Det kan låta komplicerat att sälja silver via pantlån men på många sätt är det smidigare än att sälja silvret på egen hand. Till att börja med har du möjlighet att få tillbaks ditt silverföremål om du ändrar dig. Faktum är att 95% av våra kunder hämtar ut sina föremål igen.

Vi erbjuder också kostnadsfri värdering av föremålen. Värderingen är inte bindande – du bestämmer själv om du vill sälja silvret eller behålla det efter värderingen.

Har du redan från börjat bestämt dig för att sälja ditt föremål hjälper vi dig att lägga upp en kort lån (en dag). Du får pengarna i handen och behöver inte tänka mer på saken. Eftersom vi inte tar ut några dolda avgifter är det ofta mer fördelaktigt att sälja silvret genom att pantlån än att vända sig till en vanlig handlare. Ett smidigt och säkert sätt att sälja silver helt enkelt.

KÖP SILVER OCH SILVERSMYCKEN

Funderar du på att köpa något fint till dig själv eller någon du tycker om? Passa på att kika i vår välsorterade webbshop. Där hittar du mängder av fina  och sällsynta silverföremål. Vi har alltid ifrån silversmycken som örhängen, halsband och ringar till silverbestick och andra föremål i äkta silver. Kom ihåg att vi endast har ett exemplar av varje vara i lager!

tack!

Din pantbox är beställd, och du kommer snart att få ett bekräftelsemail.
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0