SÄLJA SILVER

SÄLJ SILVER OCH SILVERFÖREMÅL

Har du föremål i silver hemma som du inte använder? De kan vara värda pengar. Sälj silvret med oss på Sefina istället för att låta det samla damm. Vi erbjuder fördelaktiga pantlån där du får bra betalt när du säljer ditt silver. Dessutom få du möjligheten att få tillbaka silvret om du ångrar dig. Klicka på knappen för att chatta direkt med vår personal om dina silverföremål.

Värdera i chatten

Sälj silvret och få bra betalt.

Har du silverföremål hemma som du inte använder? Sälj ditt silver med oss på Sefina Pantbank? Vi tar in silver och silverföremål av alla upptänkliga slag. Hos oss får du bra betalt och ett högt silverpris för saker som silversmycken, silvermynt, bestick i silver, silverskålar, fat och andra köksgeråd. Självklart tar vi även emot silvertackor och annat rent silver.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser när du säljer silver med oss. Du får även alltid en kostnadsfri och rättvis värdering av dina silverföremål som utförs av våra erfarna värderingsexperter. Hos oss är det tryggt och enkelt att sälja silver.

Silverpris hos Sefina Pantbank

Priset du får för dina silverföremål beror främst på silverhalten. Smycken innehåller i regel sterlingsilver eller silver 925 som det också kallas, vilket består av 92,5% rent silver. Helt rent silver, finsilver, säljs nästan uteslutande som silvertackor. Rent silver är för mjukt för att användas i smycken och bruksföremål.

Eftersom silver är en mjuk metall innehåller bestick, kannor och andra föremål som används regelbundet vanligtvis brukssilver istället. Brukssilver består av 80 till 83 procent rent silver, de resterande procenten består av en eller flera andra metaller. Oftast blandas silvret ut med zink, men även andra kombinationer förekommer. Eftersom brukssilvret innehåller en mindre mängd rent silver är det mindre värdefullt än finsilver och sterlingsilver.

 

Silverpris idag:

 

  • Silver 925/Sterlingsilver: 4 Kr/g
  • Silver 830: 3,50 Kr/g

 

Så funkar det att sälja silver med Sefina

När du säljer silver med oss gör du det i form av ett pantlån. Ett pantlån fungerar som ett vanligt lån med säkerhet. När du lånar hos oss är det dina silverföremål som är säkerheten för lånet och du har möjlighet att låna upp till föremålets värde.

Det kan låta komplicerat att sälja silver via pantlån men på många sätt är det smidigare än att sälja silvret på egen hand. Till att börja med har du möjlighet att få tillbaks ditt silverföremål om du ändrar dig. Faktum är att 95% av våra kunder hämtar ut sina föremål igen.

Vi erbjuder också kostnadsfri värdering av föremålen. Värderingen är inte bindande – du bestämmer själv om du vill sälja silvret eller behålla det efter värderingen.

Har du redan från börjat bestämt dig för att sälja ditt föremål hjälper vi dig att lägga upp en kort lån (en dag). Du får pengarna i handen och behöver inte tänka mer på saken. Eftersom vi inte tar ut några dolda avgifter är det ofta mer fördelaktigt att sälja silvret genom att pantlån än att vända sig till en vanlig handlare. Ett smidigt och säkert sätt att sälja silver helt enkelt. Självklart kan du värdera och panta ditt guld på samma smidiga sätt.

KÖP SILVER OCH SILVERSMYCKEN

Funderar du på att köpa något fint till dig själv eller någon du tycker om? Passa på att kika i vår välsorterade webbshop. Där hittar du mängder av fina  och sällsynta silverföremål. I Sefina Vintage Shop hittar du allt från silversmycken som örhängen, halsband och ringar till silverbestick och andra föremål i äkta silver. Kom ihåg att vi endast har ett exemplar av varje vara i lager!

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0