Gävle – Norra Rådmansgatan 8

Sefina Pantbank - Norra Rådmansgatan 8, Gävle - Gatuvy butiken

Sefina Pantbank, Norra Rådmansgatan 8, Gävle

Sefina Pantbank Gävle öppnade i april 2012 och har alltid legat i samma lokal. I maj 2017 köpte vi upp en konkurrerande pantbank som flyttade in hela sin verksamhet och lager hos oss. Du pantbanken på Norra Rådmansgatan 8, ett stenkast från Rådhustorget i centrala Gävle, vägg i vägg med lokalbussarna X-trafik. 

Utbud och specialiteter

Som pantbank lånar vi ut pengar med föremål som säkerhet och får därför regelbundet vi in varor av alla möjliga slag och från alla möjliga tidsepoker. Vår personal har breda kunskaper om alla typer av värdeföremål. Har du något som är potentiellt värdefullt hemma? Kom förbi så hjälper vi dig med fri värdering av dina föremål.

Passa gärna på att ta en titt på vårt sortiment i Sefina Vintage Shop online eller titta in hos oss i butiken. Vi har alltid ett brett utbud av klockor, smycken och andra fina prylar i lager. Har du gammalt byrålådsguld du inte behöver längre? Välkommen in för fri värdering och möjlighet att låna till schyssta villkor – vi erbjuder alltid ett konkurrenskraftigt guldpris och slår i de flesta fall guldhandlarna och juvelerarbutikerna med bred marginal.

Kollektivtrafik och parkering

Bussarna stannar precis utanför butiken så att åka kollektivt är oftast det enklaste. Föredrar man att ta bilen finns det ofta lediga platser på någon av de kringliggande gatorna som Nygatan. Tänk på att det kan vara svårt att hitta platser direkt utanför butiken. 

Öppettider:

Måndag: 9-18
Tis-Fre: 10-18
Lördagar: 11 – 14
Söndagar: stängt
Dag före helgdag: 10-13

E-post: gavle@sefina.se

Telefon: 026-456 10 19