Gävle

Norra Rådmansgatan

Som pantbank lånar vi ut pengar med föremål som säkerhet och får därför regelbundet in varor av alla möjliga slag och från alla möjliga tidsepoker. Vår personal har breda kunskaper om alla typer av värdeföremål. Har du något som är potentiellt värdefullt hemma? Kom förbi så hjälper vi dig med fri värdering av dina föremål.

Öppettider

Måndag 9-18

Tis-Fre 10-18

Lördagar 11-14

Söndagar stängt

Dag före helgdag 10-13

E-post

[email protected]

Telefon

026-456 10 19

Butikschef

Emma

Om oss

Sefina Pantbank Gävle öppnade i april 2012 och har alltid legat i samma lokal. I maj 2017 köpte vi upp en konkurrerande pantbank som flyttade in hela sin verksamhet och lager hos oss. Du hittar pantbanken på Norra Rådmansgatan 8, ett stenkast från Rådhustorget i centrala Gävle, vägg i vägg med lokalbussarna X-trafik.

Passa gärna på att ta en titt på vårt sortiment i Sefina Vintage Shop online eller titta in hos oss i butiken. Vi har alltid ett brett utbud av klockor, smycken och andra fina prylar i lager. Har du gammalt byrålådsguld du inte behöver längre? Välkommen in för fri värdering och möjlighet att låna till schyssta villkor – vi erbjuder alltid ett konkurrenskraftigt guldpris och slår i de flesta fall guldhandlarna och juvelerarbutikerna med bred marginal.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta  lånet. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

3,75%

Ränta för lån på två månader:

4,95%

Ränta för endagslån:

3,95%

Kollektivtrafik och parkering

Bussarna stannar precis utanför butiken så att åka kollektivt är oftast det enklaste sättet att ta dig till oss på pantbanken. Föredrar man att ta bilen finns det ofta lediga platser på någon av de kringliggande gatorna som Nygatan. Tänk på att det kan vara svårt att hitta platser direkt utanför butiken.

PANTA DINA FÖREMÅL HEMIFRÅN

Har du värdeföremål du vill panta men inte tid eller möjlighet att besöka oss i butiken? Panta hemifrån istället. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox helt kostnadsfritt. Lägg sedan dina föremål i den förfrankerade boxen och skicka tillbaka den till oss. Resten tar vi hand om – svårare än så är det inte.

Beställ hem en pantbox

Härmed godkänner jag att Sefina hämtar ut mina adressuppgifter för att skicka en pantbox

Godkänn

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0