Sefina Pantbank Göteborg

Sefina Pantbank - Rosenlundsgatan 4, Göteborg - gatuvy butiken

 

Sefina Pantbank Göteborg

Välkommen till Sefina Pantbank i Göteborg. Du hittar oss på Rosenlundsgatan 4 vid Rosenlundskanalen och Rosenlundsbron. Butiken ligger precis i närheten av, nästan mitt emot,  Göteborgs berömda fiskmarknad och saluhall Feskekôrka. Butiken har funnits på samma adress sedan 1985. Vi bjuder gärna våra kunder som vill få sina saker värderade i lugn och ro på en kopp kaffe eller ett glas vatten.

Området

Butiken ligger inom ett område som kallas Innerstaden och i närheten av Vallgraven (kanalerna). Rosenlundsgatan ligger utmed kanalen och nära Göta älv. Bakom området sträcker Kungshöjd upp sig med Bastionen Carolus Rex i förgrunden. Det är nära till stadsdelen Haga, Järntorget och Linnéstaden. Vill man äta eller fika finns en riktigt bra restaurang  precis intill. Eller varför inte passa på att besöka Feskekörkan?

Kommunikationer och parkering

Det är enkelt att hitta till oss. Om du åker bil går det bra att följa skyltarna mot Rosenlund och sedan åka över Rosenlundsbron där man tar vänster i rondellen. Det finns P-hus i fastigheten och parkering i markplan utanför Feskekôrka. Med spårvagn 1, 3, 6, 9 eller 11, åker man till Järntorget och går sista biten över Pusterviksbron till Rosenlundsgatan. Om man promenerar kan man följa Kungsgatan från centrum.

Specialitet och sortiment

Vi får ofta in en hel del finare klockor, diamanter, alla former av guld- och silverföremål men också många musikinstrument (mest elgitarr/elbasar), nyare teknikvaror, konst och skulpturer. Vi har god kompetens gällande vintageklockor, diamanter, smycken, elgitarrer, dyrare hi-fi utrustning, och märkesvaror/accessoarer.

Sefina Göteborg har ett stort ljust kundutrymme med möjlighet att sitta avskilt om man har många eller dyrare föremål med sig (vi kallar det för ”VIP-rum”). Butiken har ett sortiment av guldsmycken och vi får ofta höra av våra kunder att vi betalar bäst för guld. Vi värderar och gör rent smycken utan extra kostnad. Vi rekommenderar service eller reparation av klockor i de fall vi upptäcker att det behövs.

Kika gärna på vårt sortiment i webbshoppen här.

Språk

Vi talar svenska, engelska, persiska.

Öppettider

Vardagar: 10 – 18
Helger: Stängt
Dag före helgdag 10 – 13

Telefon: 031-10 15 00

E-post: goteborg@sefina.se

Butikschef: Elnaz