Göteborg

Rosenlundsgatan 4

Välkommen till Sefina Pantbank i Göteborg. Du hittar oss på Rosenlundsgatan 4 vid Rosenlundskanalen och Rosenlundsbron. Butiken ligger precis i närheten av, nästan mitt emot, Göteborgs berömda fiskmarknad och saluhall Feskekôrka. Butiken har funnits på samma adress sedan 1985. Vi bjuder gärna våra kunder som vill få sina saker värderade i lugn och ro på en kopp kaffe eller ett glas vatten.

Öppettider

Vardagar 10-18

Helger Stängt

Dag före helgdag: 10-13

E-post

[email protected]

Telefon

031-10 15 00

Butikschef

Elnaz

Området

Butiken ligger inom ett område som kallas Innerstaden och i närheten av Vallgraven (kanalerna). Rosenlundsgatan ligger utmed kanalen och nära Göta älv. Bakom området sträcker Kungshöjd upp sig med Bastionen Carolus Rex i förgrunden. Det är nära till stadsdelen Haga, Järntorget och Linnéstaden. Vill man äta eller fika finns en riktigt bra restaurang  precis intill. Eller varför inte passa på att besöka Feskekörkan?

Kommunikationer och parkering

Det är enkelt att hitta till oss. Om du åker bil går det bra att följa skyltarna mot Rosenlund och sedan åka över Rosenlundsbron där man tar vänster i rondellen. Det finns P-hus i fastigheten och parkering i markplan utanför Feskekôrka. Med spårvagn 1, 3, 6, 9 eller 11, åker man till Järntorget och går sista biten över Pusterviksbron till Rosenlundsgatan. Om man promenerar kan man följa Kungsgatan från centrum.

Om oss

Vi får ofta in en hel del finare klockor, diamanter, alla former av guld- och silverföremål men också många musikinstrument (mest elgitarr/elbasar), nyare teknikvaror, konst och skulpturer. Vi har god kompetens gällande vintageklockor, diamanter, smycken, elgitarrer, dyrare hi-fi utrustning, och märkesvaror/accessoarer.

Sefina Göteborg har ett stort ljust kundutrymme med möjlighet att sitta avskilt om man har många eller dyrare föremål med sig (vi kallar det för ”VIP-rum”). Butiken har ett sortiment av guldsmycken och vi får ofta höra av våra kunder att vi betalar bäst för guld. Vi värderar och gör rent smycken utan extra kostnad. Vi rekommenderar service eller reparation av klockor i de fall vi upptäcker att det behövs.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta  lånet. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

1 – 5 000 kr: 3,50%
Del över 5 000 kr: 3,25%
Del över 10 000 kr: 2,75%
Del över 100.000 kr: 2,25%
Lån från 200.000 kr: 2,25% (från första kronan)

Ränta för lån på två månader:

4,95%

Ränta för endagslån:

3,95%

 

utvalt i butiken just nu

KOLLEKTIVTRAFIK OCH PARKERING

Du tar dig enkelt till butiken med tunnelbanan och blå buss linje 2 stannar mitt på Stureplan, inom bekvämt gångavstånd. Åker du bil går det att parkera på de närliggande gatorna, uppe på Östermalmstorg och i parkeringshuset på Birger Jarlsgatan 6.

sök en annan butik

Hittade du inte vad du sökte? Sök efter någon annan av våra butiker.

PANTA DINA FÖREMÅL HEMIFRÅN

Har du värdeföremål du vill panta men inte tid eller möjlighet att besöka oss i butiken? Panta hemifrån istället. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox helt kostnadsfritt. Lägg sedan dina föremål i den förfrankerade boxen och skicka tillbaka den till oss. Resten tar vi hand om – svårare än så är det inte.

Beställ hem en pantbox

Härmed godkänner jag att Sefina hämtar ut mina adressuppgifter för att skicka en pantbox

Godkänn

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0