Göteborg

Rosenlundsgatan 4

öppettider

Vardagar : 10-18

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

031-10 15 00

butikschef

Niklas

öppettider

Vardagar : 10-18

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

031-10 15 00

butikschef

Niklas

Välkommen till Sefina Pantbank i Göteborg. Du hittar oss på Rosenlundsgatan 4 vid Rosenlundskanalen och Rosenlundsbron. Butiken ligger precis i närheten av, nästan mitt emot, Göteborgs berömda fiskmarknad och saluhall Feskekôrka. Butiken har funnits på samma adress sedan 1985. Vi bjuder gärna våra kunder som vill få sina saker värderade i lugn och ro på en kopp kaffe eller ett glas vatten.

Kommunikationer och parkering

Butiken ligger inom ett område som kallas Innerstaden och i närheten av Vallgraven (kanalerna). Rosenlundsgatan ligger utmed kanalen och nära Göta älv. Bakom området sträcker Kungshöjd upp sig med Bastionen Carolus Rex i förgrunden. Det är nära till stadsdelen Haga, Järntorget och Linnéstaden. Vill man äta eller fika finns en riktigt bra restaurang  precis intill. Eller varför inte passa på att besöka Feskekörkan? Det är enkelt att hitta till oss. Om du åker bil går det bra att följa skyltarna mot Rosenlund och sedan åka över Rosenlundsbron där man tar vänster i rondellen. Det finns P-hus i fastigheten och parkering i markplan utanför Feskekôrka. Med spårvagn 1, 3, 6, 9 eller 11, åker man till Järntorget och går sista biten över Pusterviksbron till Rosenlundsgatan. Om man promenerar kan man följa Kungsgatan från centrum.

Om oss

Vi får ofta in en hel del finare klockor, diamanter, alla former av guld- och silverföremål men också många musikinstrument (mest elgitarr/elbasar), nyare teknikvaror, konst och skulpturer. Vi har god kompetens gällande vintageklockor, diamanter, smycken, elgitarrer, dyrare hi-fi utrustning, och märkesvaror/accessoarer. Sefina Göteborg har ett stort ljust kundutrymme med möjlighet att sitta avskilt om man har många eller dyrare föremål med sig (vi kallar det för ”VIP-rum”). Butiken har ett sortiment av guldsmycken och vi får ofta höra av våra kunder att vi betalar bäst för guld. Vi värderar och gör rent smycken utan extra kostnad. Vi rekommenderar service eller reparation av klockor i de fall vi upptäcker att det behövs.

Webbshop

Utvalt i butiken just nu

Upptäck smycken, klockor, instrument, konst, mode, inredning och mycket mer till förmånliga priser.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0