Tillbaka

Allmänna Villkor

Allmänna villkor för köp

Du måste ha fyllt 18 år för att handla i vår webshop. När du bekräftat köpet genom att sända iväg din order har du också godkänt våra leveransvillkor och därmed lagt en bindande order. Alla varor är Sefina.se egendom tills vi erhållit full betalning. Alla falska återkommande beställningar eller bedrägeriförsök kommer omedelbart att polisanmälas. På grund av risk för bedrägerier har Sefina valt att endast acceptera betalningar inom Sverige, och därmed skickar vi inte försändelser utanför Sveriges gränser.

 

Frakt och Returer

Leverans sker normalt 1-3 arbetsdagar från mottagen betalning. Sefina är dock inte ersättningsskyldig mot kund för dröjsmål av leverans. Varorna skickas med posten postpaket till ditt utlämningsställe. Som avsändare på alla försändelser från oss står det SVP. Som innehåll anges endast ditt ordernummer.Fraktkostnad Frakt tillkommer med 125 kr per order. Om inte standardfrakt skulle gälla så kontakta butiken för ytterligare information.

 

Ej uthämtad försändelse

Vi debiterar en kostnad på 200 kr för de kostnader som åsamkats oss – postens fraktavgifter (tur & retur) samt administration och packning – om du inte löser ut det beställda paketet. Denna ersättning tas i första hand från erlagd betalning varvid resterande del av erlagd betalning skall återbetalas, och i andra hand genom utsändande av särskild faktura. Sefina har rätt att sälja produkter som har återtagits på grund av att du inte löser ut det beställda paketet till annan köpare.

Byte av produkter

Sefina lämnar ingen bytesrätt eller rätt till öppet köp i våra fysiska butiker. Dock kan du via Distansköplagen återlämna din köpta vara inom 14 dagar om du har handlat via sefina.se. Du står själv för returfrakten tillbaka till oss.

 

Transportskador

Om du vid mottagandet upptäcker att en produkt är skadad, så skall du genast meddela oss detta.

 

Reklamation

Om en produkt är felaktig eller felexpedierad, skicka tillbaka den till oss. Vi ersätter dig för fraktkostnaden, förutsatt att skäl för reklamation föreligger. Om reklamationen avser en använd produkt måste du alltid kontakta vår kundservice på [email protected]

 

Felaktiga uppgifter

Vi på Sefina gör alltid vårt yttersta för att tillhandahålla korrekt information om alla våra tjänster och produkter. Men i sällsynta fall kan fel uppstå, exempelvis på grund av tekniska problem. Vi reserverar oss därför för eventuella misstag, felstavningar och felaktiga prisuppgifter. Har du hittat en vara och misstänker att priset eller annan uppgift inte stämmer? Kontakta oss så rättar vi felet och ger dig korrekta uppgifter.

 

Avhämtning i butik

Vid avhämtning av varor i butik, medtag kvittot du fått per mail samt din legitimation.

Lånevillkor

 

Lånetid

Lånets löptid är 3 månader. Lånet kan även lösas, omsättas eller amorteras innan lånetiden gått ut. Vid omsättning förlängs lånets löptid med tre månader från dagen det omsättes. Aviseringsbrev skickas ut automatiskt efter det din tid löpt ut.

Endagslån

Endagslånet eller”kortlånet” löper över en dag. Lånet kan lösas, omsättas eller amorteras innan lånetiden gått ut. Aviseringsbrev skickas inte ut och ingen respittid kan ges.

Pantsedel

Pantsedeln är personlig och får ej överlåtas. Kopia av förlorad pantsedel kostar 50kr

Expeditionsavgift

50kr erlägges i förskott vid varje låntillfälle och vid omsättning.

Försening/Strykningsavgift

Vid omsättning eller lösen efter sista angivna omsättningsdag debiteras kunden med 150kr.

Återtag från auktion

Vid återtag från auktion tillkommer en avgift om 100kr.

Aviseringsbrev

Utskick av aviseringsbrev (auktion) debiteras kunden med 25kr.

Plusgiroavgift

Vid inbetalning via plusgiro tillkommer avgift med 15kr vid omsättningar och 200kr vid lösen av lån.

tack!

Din pantbox är beställd, och du kommer snart att få ett bekräftelsemail.
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0