Allmänna villkor

Allmänna villkor för köp
Du måste ha fyllt 18 år för att handla i vår webshop. När du bekräftat köpet genom att sända iväg din order har du också godkänt våra leveransvillkor och därmed lagt en bindande order. Alla varor är Sefina.se egendom tills vi erhållit full betalning. Alla falska återkommande beställningar eller bedrägeriförsök kommer omedelbart att polisanmälas.

Frakt och Returer
Leverans sker normalt 1-3 arbetsdagar från mottagen betalning. Sefina är dock inte ersättningsskyldig mot kund för dröjsmål av leverans. Varorna skickas med posten postpaket till ditt utlämningsställe. Som avsändare på alla försändelser från oss står det Sefina.se. Som innehåll anges endast ditt ordernummer.

Fraktkostnad
Frakt tillkommer med 125 kr per order. Om inte standardfrakt skulle gälla så kontakta butiken för ytterligare information.

Ej uthämtad försändelse

Vi debiterar en kostnad på 200 kr för de kostnader som åsamkats oss – postens fraktavgifter (tur & retur) samt administration och packning – om du inte löser ut det beställda paketet. Denna ersättning tas i första hand från erlagd betalning varvid resterande del av erlagd betalning skall återbetalas, och i andra hand genom utsändande av särskild faktura. Sefina har rätt att sälja produkter som har återtagits på grund av att du inte löser ut det beställda paketet till annan köpare.

Byte av produkter
Sefina lämnar ingen bytesrätt eller rätt till öppet köp i våra fysiska butiker. Dock kan du via Distansköplagen återlämna din köpta vara inom 14 dagar om du har handlat via sefina.se. Du står själv för returfrakten tillbaka till oss.

Transportskador
Om du vid mottagandet upptäcker att en produkt är skadad, så skall du genast meddela oss detta.

Reklamation
Om en produkt är felaktig eller felexpedierad, skicka tillbaka den till oss. Vi ersätter dig för fraktkostnaden, förutsatt att skäl för reklamation föreligger. Om reklamationen avser en använd produkt måste du alltid kontakta vår kundservice på info@sefina.se.

Felaktiga uppgifter
Vi på Sefina gör alltid vårt yttersta för att tillhandahålla korrekt information om alla våra tjänster och produkter. Men i sällsynta fall kan fel uppstå, exempelvis på grund av tekniska problem. Vi reserverar oss därför för eventuella misstag, felstavningar och felaktiga prisuppgifter.  Har du hittat en vara och misstänker att priset eller annan uppgift inte stämmer? Kontakta oss så rättar vi felet och ger dig korrekta uppgifter.

Avhämtning i butik
Vid avhämtning av varor i butik, medtag kvittot du fått per mail samt din legitimation.