Örebro – Östra Bangatan 42A

Sefina Pantbank - Östra Bangatan 42A, örebro - gatuvy butiken

 

Sefina Pantbank, Östra Bangatan 42A, Örebro

Välkommen till Sefina Örebro. Du hittar butiken på Östra Bangatan 42A mitt emot järnvägsstationen. Vi delar byggnad med en anrik auktionsfirma, Myrorna och en mycket skicklig frisör. Pantbanken ligger i en lugn och fin del av Örebro med många äldre byggnader och ett rikt affärsliv. På senare år har en mängd utländska butiker med spännande innehåll dykt upp som är väl värda ett besök för den som har vägarna förbi.

Parkering och kommunikationer

Precis bredvid butiken ligger en större parkeringsplats där det i regel finns gott om platser. Det går alldeles utmärkt att ta sig hit med kollektivtrafik. Eftersom vi ligger så nära järnvägsstationen stannar  ett stort antal lokal- och långfärdsbussar inom bekvämt gångavstånd från butiken.

Specialiteter och utbud

Vi är duktiga på instrument, inte minst gitarrer, pianon och synthesizers och mycket annat. Vårt sortiment av glas och porslin är också svårslaget. Självklart har vi även ett brett utbud att smycken och guldföremål. Passa gärna på att kika på vårt utbud av smycken, klockor och mycket mer i online i Sefina Vintage Shop.

Om du är intresserad av att låna pengar eller sälja guld är du också varmt välkommen. Vi erbjuder ett mycket konkurrenskraftigt guldpris och slår inte sällan guldhandlarna på fingrarna i fråga om priser.

Språk

Vi talar svenska, engelska, somaliska, persiska och dari.

Öppettider:

Vardagar: 10-18
Helger: Stängt
Dag före helgdag: 10-13

E-post: orebro@sefina.se

Telefon: 019-18 53 20

Butikschef: Stefan