Örebro

Östra Bangatan 42A

öppettider

Vardagar : 10-18

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

019-18 53 20

öppettider

Vardagar : 10-18

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

019-18 53 20

Välkommen till Sefina Örebro. Du hittar butiken på Östra Bangatan 42A mitt emot järnvägsstationen. Vi delar byggnad med en anrik auktionsfirma, Myrorna och en mycket skicklig frisör. Pantbanken ligger i en lugn och fin del av Örebro med många äldre byggnader och ett rikt affärsliv. På senare år har en mängd utländska butiker med spännande innehåll dykt upp som är väl värda ett besök för den som har vägarna förbi.

Parkering och kommunikationer

Precis bredvid butiken ligger en större parkeringsplats där det i regel finns gott om platser. Det går alldeles utmärkt att ta sig hit med kollektivtrafik. Eftersom vi ligger så nära järnvägsstationen stannar ett stort antal lokal- och långfärdsbussar inom bekvämt gångavstånd från butiken.

Om oss

Vi är duktiga på instrument, inte minst gitarrer, pianon och synthesizers och mycket annat. Märkesväskor och märkes assessorer är något vi verkligen uppskattar att få in.Vi har även genuint kunnande inom teknik! Självklart har vi även ett brett utbud med smycken och guldföremål. Passa gärna på att kika på vårt utbud av smycken, klockor och mycket mer i online i Sefina Vintage Shop. Om du är intresserad av att låna pengar eller sälja guld är du också varmt välkommen. Vi erbjuder ett mycket konkurrenskraftigt guldpris och slår inte sällan guldhandlarna på fingrarna i fråga om priser.

Webbshop

Utvalt i butiken just nu

Upptäck smycken, klockor, instrument, konst, mode, inredning och mycket mer till förmånliga priser.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0