Örebro

Östra Bangatan 42A

Välkommen till Sefina Örebro. Du hittar butiken på Östra Bangatan 42A mitt emot järnvägsstationen. Vi delar byggnad med en anrik auktionsfirma, Myrorna och en mycket skicklig frisör. Pantbanken ligger i en lugn och fin del av Örebro med många äldre byggnader och ett rikt affärsliv. På senare år har en mängd utländska butiker med spännande innehåll dykt upp som är väl värda ett besök för den som har vägarna förbi.

Öppettider

Vardagar 10-18

Helger Stängt

Dag före . helgdag 10-13

E-post

[email protected]

Telefon

019-18 53 20

Butikschef

Stefan

Parkering och kommunikationer

Precis bredvid butiken ligger en större parkeringsplats där det i regel finns gott om platser. Det går alldeles utmärkt att ta sig hit med kollektivtrafik. Eftersom vi ligger så nära järnvägsstationen stannar  ett stort antal lokal- och långfärdsbussar inom bekvämt gångavstånd från butiken.

Om oss

Vi är duktiga på instrument, inte minst gitarrer, pianon och synthesizers och mycket annat. Märkesväskor och märkes assessorer är något vi verkligen uppskattar att få in.Vi har även genuint kunnande inom teknik!

Självklart har vi även ett brett utbud med smycken och guldföremål. Passa gärna på att kika på vårt utbud av smycken, klockor och mycket mer i online i Sefina Vintage Shop.

Om du är intresserad av att låna pengar eller sälja guld är du också varmt välkommen. Vi erbjuder ett mycket konkurrenskraftigt guldpris och slår inte sällan guldhandlarna på fingrarna i fråga om priser.

Språk

Vi talar svenska, engelska, somaliska.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta  lånet. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

1 – 10 000 kr: 3,95%
Del över 10 000 kr: 3,50 %
Del över 15 000 kr: 3,25%
25 000 kr ->: 3,25% (från första kronan)

Ränta för lån på två månader:

4,95%

Ränta för endagslån:

3,95%

PANTA DINA FÖREMÅL HEMIFRÅN

Har du värdeföremål du vill panta men inte tid eller möjlighet att besöka oss i butiken? Panta hemifrån istället. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox helt kostnadsfritt. Lägg sedan dina föremål i den förfrankerade boxen och skicka tillbaka den till oss. Resten tar vi hand om – svårare än så är det inte.

Beställ hem en pantbox

Härmed godkänner jag att Sefina hämtar ut mina adressuppgifter för att skicka en pantbox

Godkänn

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0