Ditt föremål är din säkerhet

Låna pengar snabbt och säkert i butik

Välkommen in direkt till någon av våra butiker för en kostnadsfri värdering. Du får pengarna på kontot inom ett par minuter.

din närmaste butik

Så fungerar pantlåning

  • Hitta närmaste butik
  • Ta med föremålen du vill värdera
  • Få föremålen värderade av våra värderingsexperter direkt i butiken
  • Våra värderingsexperter hjälper dig att lägga upp ett tryggt lån
  • Du får dina pengar direkt i handen
  • Du kan välja om du vill betala tillbaka till oss eller låta ditt föremål gå på auktion
HITTA DIN NÄRMASTE BUTIK

Fördelar med pantlån

  • Låna utan kreditupplysning
  • Lägre ränta än snabblån
  • Fri värdering av dina föremål
  • Direkt utbetalning under butikernas öppettider

Guldpriset just nu

Välj karat

kr/gram

Vi värderar alltid smycken och klockor utifrån 
marknadsvärdet och inte enbart karat. Ångrar du dig skickar vi tillbaka föremålet kostnadsfritt.

FÅ DITT GULD VÄRDERAT

Beställ gratis pantbox med:

FAQ

Vad kostar det att låna?
När du lånar pengar hos oss betalar du en uppläggningsavgift om 55 kronor. Utöver detta tillkommer ränta på beloppet du lånat. Räntan löper månadsvis, och ligger olika högt beroende av var i Sverige du bor, samt hur mycket pengar du lånar. Vi har alltid fri värdering, och lägger aldrig på gramavgifter eller annat när du lånar pangar hos oss
Hur länge kan jag låna – vad händer om jag inte betalar tillbaka?
Hur länge får jag låna? De flesta av våra kunder lånar en mindre summa pengar under en kortare tid. Ett vanligt lån löper på tre månader. Efter lånetiden kan du välja att betala tillbaka lånet och lösa ut din vara, förlänga lånet eller låta oss sälja varan vidare. Vad händer om jag inte kan betala tillbaka mitt lån? Vi gör alltid vårt bästa för att du ska kunna lösa ut ditt föremål igen, eller förlänga ditt lån. Om du ändå väljer att inte hämta ut din vara säljer vi den. Det gör vi för att få tillbaka de pengar vi har lånat ut. Enligt lag går alla pantlån som har förfallit på offentlig auktion hos Sefina Auktioner. Om din vara säljs med förlust, det vill säga för mindre än vad vi lånade ut för den, står vi för kostnaden. Om varan säljs med ett överskott efter räntor och avgifter, tillfaller det dig. Du har också möjlighet att köpa tillbaka ditt föremål på Kaplans pantauktioner.
Vad kan jag låna pengar på och hur mycket får jag låna?
Vad kan jag belåna? Vi tar emot i stort sett alla föremål som har ett andrahandsvärde, utom moderna vapen, pälsar och alltför skrymmande möbler. Hur mycket får jag låna? I princip hur mycket som helst. Det är andrahandsvärdet på föremålet som bestämmer hur mycket du får låna. Det kan handla om allt från hundra kronor till mer än en miljon. Har du en klocka som vi värderar till 75 000 kr kan du också låna 75 000 kr.
BEHÖVER DU HJÄLP? CHATTA MED OSS!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0