Stockholm

Vasagatan 8-10

Välkommen till Sefina Pantbank på Vasagatan i Stockholm. Butiken har hållit till på samma plats sedan 2000 då vi flyttade från vår tidigare lokal på Mäster Samuelsgatan. Sefina på Vasagatan är också en av Sveriges mest moderna pantbutiker.

Öppettider

Vardagar 10-18

Lördagar 11-14

Söndagar Stängt

Dag före helgdag 10-13

E-post

[email protected]

Telefon

08-20 47 57

Butikschef

Katarina

Området

Butiken ligger i centrala Stockholm på Vasagatan 8-10, mittemot Centralstationen och T-Centralen där tunnelbanan, pendel- och rikstågen går. Vi ligger ett stenkast från Stadshuset, Stockholms ström och Drottninggatan.

Kommunikationer och parkering

Hit tar man sig enklast med kommunala färdmedel, butiken ligger inom bekvämt avstånd från T-centralens tunnelbaneuppgång på Vasagatan. Det finns parkeringshus i närheten, till exempel vid Sergel Torg.

Om oss

Som pantbank lånar vi på allt som har ett andrahandsvärde. Därför har vi också ett brett sortiment av spännande föremål, särskilt smycken och andra föremål i guld. Vi har en mycket trevlig och välkomnande butik med många gamla trogna och återkommande kunder där vi alltid värdesätter det personliga mötet. Alla kunder är lika viktiga och vi avsätter alltid gott om tid för att ge varje kund ett professionellt bemötande och en väl genomförd värdering. Hos oss är alla välkomna.

Se vårt utbud av produkter online i Sefina Vintage Shop här – stort utbud av smycken, klockor, elektronik m.m.

tack!

Din vintagebox är beställd, och du kommer snart att få ett bekräftelsemail.
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0