Stockholm

Vasagatan 8-10

öppettider

Vardagar : 10-18

Lördag : 11-14

Söndag : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

08-20 47 57

butikschef

Katarina

Sefina Pantbank Vasagatan Stockholm gatuvy av butien

öppettider

Vardagar : 10-18

Lördag : 11-14

Söndag : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

08-20 47 57

butikschef

Katarina

Välkommen till Sefina Pantbank på Vasagatan, mitt i centrala Stockholm. Hos oss hittar du ett stort utbud av fina produkter. Vi erbjuder fördelaktiga pantlån med dina värdesaker som säkerhet och helt kostnadsfri värdering. Du kan värdera dina saker här direkt på webbsidan eller i vår butik. Välkommen in. Butiken ligger i centrala Stockholm på Vasagatan 8-10, mittemot Centralstationen och T-Centralen där tunnelbanan, pendel- och rikstågen går. Vi ligger ett stenkast från Stadshuset, Stockholms ström och Drottninggatan.

Kommunikationer och parkering

Hit tar man sig enklast med kommunala färdmedel, butiken ligger inom bekvämt avstånd från T-centralens tunnelbaneuppgång på Vasagatan. Det finns parkeringshus i närheten, till exempel vid Sergel Torg.

Om oss

Välkommen till Sefina Pantbank på Vasagatan i centrala Stockholm. Butiken har hållit till på samma plats sedan år 2000 och ligger nära både T-bana och pendeltåg. I området hittar du flera populära restauranger och uteserveringar. Som pantbank lånar vi på allt som har ett andrahandsvärde. Därför har vi också ett brett sortiment av spännande föremål i butiken, särskilt smycken och andra föremål i guld. Vi värdesätter alltid det personliga mötet och har många trogna och återkommande kunder. Alla kunder är lika viktiga och vi avsätter alltid gott om tid för att ge varje kund ett professionellt bemötande och en väl genomförd värdering. Hos oss är alla välkomna. Se vårt utbud av produkter online i Sefina Vintage Shop här – stort utbud av smycken, klockor, elektronik m.m.

Webbshop

Utvalt i butiken just nu

Handla ikonisk design, smycken, klockor, antikviteter, vintage & fashion, guld och silverföremål till 
förmånliga priser.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0