Stockholm

S:t Eriksgatan 20

öppettider

Vardagar : 10-18

Helger : STÄNGT

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

08-650 08 91

butikschef

Katarina

öppettider

Vardagar : 10-18

Helger : STÄNGT

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

08-650 08 91

butikschef

Katarina

Välkommen till Sefina Pantbank vid Fridhemsplan i Stockholm. Butiken ligger precis runt knuten från Sefinas huvudkontor och på gångavstånd från Fridhemsplans tunnelbanestation i hörnet Hantverkargatan och S:t Eriksgatan. I butiken hittar du ett brett urval av fina produkter, inte minst många fina klockor och smycken. Det är ett trevligt område nära lummiga Kronobergsparken. Passa på att hälsa på oss om du har vägarna förbi.

Kollektivtrafik och parkering

Här finns goda kommunikationsmöjligheter. Du tar dig hit enkelt med tunnelbanan till station Fridhemsplan och flera av innerstadsbussarna. Blå buss 4 stannar ett tjugotal meter från butiken. Gångtid från tunnelbanan till butiken är ca tre minuter. Det finns många parkeringsplatser längs gatorna och har du tur kan du ställa bilen direkt utanför butiken.

Om oss

Vi på Sefina Pantbank Fridhemsplan är väldigt duktiga på guld och är även kunniga på fina klockor. Om du är intresserad av en exklusiv eller ovanlig klocka som en finare Rolex ska du definitivt besöka eller slå oss en signal. Vi har både ett brett sortiment och omfattande kunskaper om klockor. Vi värderar gärna din nuvarande klocka om du funderar på att låna pengar hos oss. Självklart får du alltid kostnadsfri värdering. Vi har även en sinolog på plats som mer än gärna svarar på alla frågor om kinesisk konst och konsthantverk. Faktum är att vi värderar och belånar merparten av den konst vi får in på Sefina Pantbank. Vi har en anställd som har stor kunskap inom svensk och kinesisk konst och som har två omfattande universitetsutbildningar i bagaget. Eftersom vi har ett så stort utbud av konst brukar vi säga att vi har vernissage varje dag i butiken. Väggarna pryds av mängder av konst i alla prisklasser. Faktum är att vi har blivit kallade Kungsholmens bästa galleri av våra kunder. Se vårt utbud av klockor, smycken, konst och mycket mer online i Sefina Vintage Shop.

Webbshop

Utvalt i butiken just nu

Upptäck smycken, klockor, instrument, konst, mode, inredning och mycket mer till förmånliga priser.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0