Stockholm – S:t Eriksgatan 20

Sefina Pantbank - Sankt Eriksgatan 20 - Fridhemsplan, Stockholm - gatuvy butiken

 

Sefina Pantbank, S.t Eriksgatan 20, Stockholm

Välkommen till Sefina Pantbank vid Fridhemsplan i Stockholm. Butiken ligger precis runt knuten från Sefinas huvudkontor och på gångavstånd från Fridhemsplans tunnelbanestation i hörnet Hantverkargatan och S:t Eriksgatan. I butiken hittar du ett brett urval av fina produkter, inte minst många fina klockor och smycken. Det är ett trevligt område nära lummiga  Kronobergsparken. Passa på att hälsa på oss om du har vägarna förbi. 

Området

Vi har en mysig glassbar med fantastisk italiensk glass nästan vägg i vägg med butiken. Det finns även flera trevliga restauranger i området. Det är lätt att ta sig till butiken med bil och det finns bra möjligheter att parkera utanför.

Kollektivtrafik och parkering

Här finns goda kommunikationsmöjligheter. Du tar dig hit enkelt med tunnelbanan till station Fridhemsplan och flera av innerstadsbussarna. Blå buss 4 stannar ett tjugotal meter från butiken. Gångtid från tunnelbanan till butiken är ca tre minuter. Det finns många parkeringsplatser längs gatorna och har du tur kan du ställa bilen direkt utanför butiken.

Utbud och specialiteter

Vi på Sefina Pantbank Fridhemsplan är väldigt duktiga på guld och och kännare av fina klockor. Om du är intresserad av exklusiv eller ovanlig klocka som en finare Rolex  ska du definitivt besöka oss eller slå en signal. Vi har både ett brett sortiment och omfattande kunskaper om klockor.

Självklart värderar vi gärna din nuvarande klocka om du funderar på att låna pengar hos oss. Självklart får du alltid kostnadsfri värdering.

Vi har även en sinolog på plats som mer än gärna svarar på alla frågor om kinesisk konst och konsthantverk. Faktum är att vi värderar och belånar merparten av den konst vi får in på Sefina Pantbank. Vi tar också emot och lånar på exklusiva mattor.

Vi har en anställd som är expert på svensk och kinesisk konst och som har två omfattande universitetsutbildningar i bagaget. Vi har också personal med avancerad kunskap om exklusiva vintageväskor. Eftersom vi har ett så stort utbud av konst brukar vi säga att vi har vernissage varje dag i butiken. Väggarna pryds av mängder av konst i alla prisklasser. Faktum är att vi har blivit kallade Kungsholmens bästa galleri av våra kunder.

Se vårt utbud av klockor, smycken, konst och mycket mer online i Sefina Vintage Shop här.

Språkkunskaper

Vi talar svenska, engelska och kinesiska/mandarin.

Öppettider:

Vardagar: 10-18
Lördag & Söndag: STÄNGT
Dag före helgdag:10-13

Telefon: 08-650 08 91

E-post: sterik@sefina.se

Butikschef: Kristin