Stockholm

S:t Eriksgatan 20

Välkommen till Sefina Pantbank vid Fridhemsplan i Stockholm. Butiken ligger precis runt knuten från Sefinas huvudkontor och på gångavstånd från Fridhemsplans tunnelbanestation i hörnet Hantverkargatan och S:t Eriksgatan. I butiken hittar du ett brett urval av fina produkter, inte minst många fina klockor och smycken. Det är ett trevligt område nära lummiga Kronobergsparken. Passa på att hälsa på oss om du har vägarna förbi.

Öppettider

Vardagar 10-18

Lördag & Söndag STÄNGT

Dag före helgdag 10-13

E-post

[email protected]

Telefon

08-650 08 91

Butikschef

Katarina

Området

Vi har en mysig glassbar med fantastisk italiensk glass nästan vägg i vägg med butiken. Det finns även flera trevliga restauranger i området. Det är lätt att ta sig till butiken med bil och det finns bra möjligheter att parkera utanför.

Kollektivtrafik och parkering

Här finns goda kommunikationsmöjligheter. Du tar dig hit enkelt med tunnelbanan till station Fridhemsplan och flera av innerstadsbussarna. Blå buss 4 stannar ett tjugotal meter från butiken. Gångtid från tunnelbanan till butiken är ca tre minuter. Det finns många parkeringsplatser längs gatorna och har du tur kan du ställa bilen direkt utanför butiken.

Om oss

Vi på Sefina Pantbank Fridhemsplan är väldigt duktiga på guld och är även experter på fina klockor. Om du är intresserad av en exklusiv eller ovanlig klocka som en finare Rolex ska du definitivt besöka eller slå oss en signal. Vi har både ett brett sortiment och omfattande kunskaper om klockor.

Vi värderar gärna din nuvarande klocka om du funderar på att låna pengar hos oss. Självklart får du alltid kostnadsfri värdering.

Vi har även en sinolog på plats som mer än gärna svarar på alla frågor om kinesisk konst och konsthantverk. Faktum är att vi värderar och belånar merparten av den konst vi får in på Sefina Pantbank. Vi tar också emot och lånar på exklusiva mattor.

Vi har en anställd som är expert på svensk och kinesisk konst och som har två omfattande universitetsutbildningar i bagaget. Vi har också personal med avancerad kunskap om exklusiva vintageväskor. Eftersom vi har ett så stort utbud av konst brukar vi säga att vi har vernissage varje dag i butiken. Väggarna pryds av mängder av konst i alla prisklasser. Faktum är att vi har blivit kallade Kungsholmens bästa galleri av våra kunder.

Se vårt utbud av klockor, smycken, konst och mycket mer online i Sefina Vintage Shop.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta  lånet. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

1 – 5 000 kr: 3,95%
Del över 5 000 kr: 3,75%
Del över 10 000 kr: 3,25 %
Del över 15 000  kr: 2,75%
25 000 kr ->: 2,25% (från första kronan)

Ränta för lån på två månader:

4,95%

Ränta för endagslån:

3,95%

PANTA DINA FÖREMÅL HEMIFRÅN

Har du värdeföremål du vill panta men inte tid eller möjlighet att besöka oss i butiken? Panta hemifrån istället. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox helt kostnadsfritt. Lägg sedan dina föremål i den förfrankerade boxen och skicka tillbaka den till oss. Resten tar vi hand om – svårare än så är det inte.

Beställ hem en pantbox

Härmed godkänner jag att Sefina hämtar ut mina adressuppgifter för att skicka en pantbox

Godkänn

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0