Stockholm

Kista

Välkommen till Sefina Pantbank i Kista. Vi får in alla slags föremål i butiken och har alltid ett spännande urval av smycken, klockor och en hel del elektronik. Självklart erbjuder vi riktigt bra priser på guld och förmånliga räntor på lån. Se vårt utbud av  produkter på nätet här.

Öppettider

Vardagar 10-18

Lördagar 11-15

Söndagar Stängt

Dag före helgdag 10-13

E-post

[email protected]

Telefon

08-400 504 94

Butikschef

Julia

Kommunikationer och parkering

Eftersom butiken ligger precis vid Kista galleria så är kommunikationerna mycket goda.  Från tunnelbanestationen Kista kommer man direkt ut i gallerian. Det finns också många olika bussar som tar dig till Kista galleria. Om du föredrar att ta bilen från Stockholm city åker du E4 norrut och svänger av vid avfart 171. Sedan är du framme vid gallerian. Det är väl skyltat hela vägen och gallerian har en parkering som är öppet dygnet runt. Slå en signal om du ändå har svårt att hitta så hjälper vi till med vägbeskrivning.

Om butiken

Du hittar butiken på Kistagången 22-24. Vi är det nyaste tillskottet bland Sefinas butiker och den enda stora pantbanken i norrort. Butiken ligger i Kista centrum precis utanför entrén till Kista Galleria, vid Jan Stenbecks torg. Vi ligger på vägen upp till Kista industriområde och i närheten av Kistamässan så det är alltid mycket folk i rörelse.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta  lånet. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

1 – 5 000 kr: 3,95%
Del över 5 000  kr: 3,75%
Del över 10 000 kr: 3,25 %
Del över 15 000 kr: 2,75%
25 000 kr ->: 2,25%(från första kronan)

Ränta för lån på två månader:

4,95%

Ränta för endagslån:

3,95%

PANTA DINA FÖREMÅL HEMIFRÅN

Har du värdeföremål du vill panta men inte tid eller möjlighet att besöka oss i butiken? Panta hemifrån istället. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox helt kostnadsfritt. Lägg sedan dina föremål i den förfrankerade boxen och skicka tillbaka den till oss. Resten tar vi hand om – svårare än så är det inte.

Beställ hem en pantbox

Härmed godkänner jag att Sefina hämtar ut mina adressuppgifter för att skicka en pantbox

Godkänn

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0