Stockholm

Gullmarsplan

Här lånar vi på allt och vi får in varor av alla möjliga slag. Allt ifrån dyra klockor till diamantsmycken, instrument, tavlor, teknik och konstglas. Tillsammans har vi nästan 60 års erfarenhet av värdering och belåning – dessutom erbjuder vi svårslagna räntor när dubelånar på dina föremål hos oss. Du är självklart välkommen in på en gratis värdering – om du bara är nyfiken på vad det är du har! Välkommen till oss! Önskar Butikschef Alex, Agneta och Ida

Öppettider

Vardagar 10-18

Lördagar 11-15

Söndag stängt

Dag före helgdag 10-13

E-post

[email protected]

Telefon

08-556 70 000

Butikschef

Alex

Området

Gullmarsplan är en knutpunkt för alla tunnelbanelinjer söderut, tvärbanan och bussarna mot Tyresö och Haninge. Vi ligger på Gullmarsplan torg med matbutiker, pubar och caféer i närheten. Över bron hittar du Skanstull, och på andra sidan har du Globen Shopping och Tele2 Arena.

Kommunikationer och parkering

Oavsett hur du färdas så är det enkelt att ta sig hit.

Åk med tunnelbana, tvärbana eller buss; station Gullmarsplan. Med bil åker man hit via Nynäsvägen (73:an) eller direkt från E4:an, avfart Gullmarsplan. Vi ligger precis utanför tullarna.

Det finns många parkeringsplatser precis utanför butiken!

Om butiken

Välkommen till Sefina Pantbank på Gullmarsplan i Stockholm. Vi har hållit till i samma lokal sedan starten 2005. Tidigare låg en bank på samma adress. Genom åren har vi sett det mesta.  När du kommer till vår butik möts du av ett skyltfönster fyllt med allt från smycken, porslin, väskor till exklusiva klockor, här finns det något för alla! Vi har en tavla av Lisa Rinnevou som många kommer in enkom att fråga om den är till salu. Dessvärre har vi inga planer på att sälja den, inte än i alla fall…

Ser vårt utbud av produkter online här.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta  lånet. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

1 – 5 000 kr: 3,95%
Del över 5 000 kr: 3,75%
Del över 10 000 kr: 3,25 %
Del över 15 000  kr: 2,75%
25 000 – kr ->: 2,25% (från första kronan)
Ränta för lån på två månader:

4,95%

Ränta för endagslån:

3,95%

Språk

Vi talar svenska, engelska.

PANTA DINA FÖREMÅL HEMIFRÅN

Har du värdeföremål du vill panta men inte tid eller möjlighet att besöka oss i butiken? Panta hemifrån istället. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox helt kostnadsfritt. Lägg sedan dina föremål i den förfrankerade boxen och skicka tillbaka den till oss. Resten tar vi hand om – svårare än så är det inte.

Beställ hem en pantbox

Härmed godkänner jag att Sefina hämtar ut mina adressuppgifter för att skicka en pantbox

Godkänn

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0