Stockholm

Gullmarsplan

öppettider

Vardagar : 10–18

Lördag : 11-15

Söndag : Stängt

Dag före helgdag : 10–13

Telefon

08-556 70 000

Sefina Pantbank Gullmarsplan, gatuvy av butiken

öppettider

Vardagar : 10–18

Lördag : 11-15

Söndag : Stängt

Dag före helgdag : 10–13

Telefon

08-556 70 000

Här får vi in alla möjliga typer av föremål. Allt ifrån exklusiva klockor till diamantsmycken, instrument, tavlor, teknik och konstglas. Vi erbjuder även svårslagna räntor när du belånar dina föremål hos oss. Du är självklart välkommen in på en kostnadsfri värdering – om du bara är nyfiken på vad det är du har.

Parkering och kommunikationer

Oavsett hur du färdas så är det enkelt att ta sig hit. Åk med tunnelbana, tvärbana eller buss; station Gullmarsplan. Med bil åker man hit via Nynäsvägen (73:an) eller direkt från E4:an, avfart Gullmarsplan. Vi ligger precis utanför tullarna. Det finns många parkeringsplatser precis utanför butiken!

Om oss

Välkommen till Sefina Pantbank på Gullmarsplan i Stockholm. Vi har hållit till i samma lokal sedan starten 2005. Tidigare låg en bank på samma adress. Genom åren har vi sett det mesta. När du kommer till vår butik möts du av ett skyltfönster fyllt med allt från smycken, porslin, väskor till exklusiva klockor, här finns det något för alla! Vi har en tavla av Lisa Rinnevou som många kommer in och frågar om den är till salu. Dessvärre har vi inga planer på att sälja den, inte än i alla fall…

Webbshop

Utvalt i butiken just nu

Upptäck smycken, klockor, instrument, konst, mode, inredning och mycket mer till förmånliga priser.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0