Stockholm – Gullmarsplan

Sefina Pantbank - Gullmarsplan 6, Stockholm - Gatuvy av butiken

Sefina Pantbank – Gullmarsplan 6 – Stockholm

Välkommen till Sefina Pantbank på Gullmarsplan i Stockholm. Butiken har hållit till i samma lokal sedan starten 2005. Tidigare låg en bank på samma adress.

Området

Gullmarsplan är en knutpunkt för alla tunnelbanelinjer söderut, tvärbanan och bussarna mot Tyresö och Haninge. Vi ligger på ett torg med matbutiker, pubar och caféer i närheten. Vi ligger nära Globen Shopping och Tele2 Arena.

Kommunikationer och parkering

Hit åker man med tunnelbana, tvärbana eller buss, station Gullmarsplan. Med bil åker man hit via Nynäsvägen (73:an) eller direkt från E4:an, avfart Gullmarsplan. Vi ligger precis utanför tullarna och det finns gott om parkering på torget och i området runt omkring.

Specialiteter och utbud

Här lånar vi på allt och vi får in varor av alla möjliga slag. Allt ifrån dyra klockor till diamantsmycken, instrument, tavlor, teknik och konstglas. Här har all personal minst sju års erfarenhet och tillsammans har vi nästan 60 års erfarenhet av värdering och belåning – dessutom erbjuder vi svårslagna räntor när du lånar på dina föremål hos oss. Genom åren har vi sett det mesta.  När du kommer till vår butik möts du av ett stort skyltfönster fyllt med allt från smycken, porslin, väskor till exklusiva klockor, här finns det något för alla! Vi har en tavla av Lisa Rinnevou som många kommer in enkom att fråga om den är till salu. Dessvärre har vi inga planer på att sälja den, inte än i alla fall…

Ser vårt utbud av produkter online här.

Språk

Vi talar svenska, engelska och svenskt teckenspråk.

Öppettider:

Vardagar: 10-18
Lördagar: 11-15 (Stängt lördagar mellan 29/6 – 31/8)
Söndag: stängt
Dag före helgdag: 10–13

E-post: gullmarsplan@sefina.se

Telefon: 08-556 70 000

Butikschef: Johanna