Stockholm

Gullmarsplan

Här lånar vi på allt och vi får in varor av alla möjliga slag. Allt ifrån dyra klockor till diamantsmycken, instrument, tavlor, teknik och konstglas. Tillsammans har vi nästan 60 års erfarenhet av värdering och belåning – dessutom erbjuder vi svårslagna räntor när dubelånar på dina föremål hos oss.

Öppettider

Vardagar 10-18

Lördagar 11-15

Söndag stängt

Dag före helgdag 10-13

E-post

[email protected]

Telefon

08-556 70 000

Butikschef

Johanna

Området

Gullmarsplan är en knutpunkt för alla tunnelbanelinjer söderut, tvärbanan och bussarna mot Tyresö och Haninge. Vi ligger på ett torg med matbutiker, pubar och caféer i närheten. Vi ligger nära Globen Shopping och Tele2 Arena.

Kommunikationer och parkering

Hit åker man med tunnelbana, tvärbana eller buss, station Gullmarsplan. Med bil åker man hit via Nynäsvägen (73:an) eller direkt från E4:an, avfart Gullmarsplan. Vi ligger precis utanför tullarna och det finns gott om parkering på torget och i området runt omkring.

Om butiken

Välkommen till Sefina Pantbank på Gullmarsplan i Stockholm. Vi på pantbanken har hållit till i samma lokal sedan starten 2005. Tidigare låg en bank på samma adress. Genom åren har vi sett det mesta.  När du kommer till vår butik möts du av ett stort skyltfönster fyllt med allt från smycken, porslin, väskor till exklusiva klockor, här finns det något för alla! Vi har en tavla av Lisa Rinnevou som många kommer in enkom att fråga om den är till salu. Dessvärre har vi inga planer på att sälja den, inte än i alla fall…

Ser vårt utbud av produkter online här.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta  lånet. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

1 – 5 000 kr: 3,95%
Del över 5 000 kr: 3,75%
Del över 10 000 kr: 3,25 %
Del över 15 000  kr: 2,75%
25 000 – kr ->: 2,25% (från första kronan)
Ränta för lån på två månader:

4,95%

Ränta för endagslån:

3,95%

Språk

Vi talar svenska, engelska.

tack!

Din pantbox är beställd, och du kommer snart att få ett bekräftelsemail.
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0