Stockholm

Götgatan 17

Välkommen till Sefina Pantbank på Södermalm i Stockholm. Du hittar oss på Götgatan 17 i tunnelbaneuppgången utanför spärrarna mot Götgatsbacken.

Öppettider

Vardagar 10-18

Lördagar 11-15

E-post

[email protected]

Telefon

08-642 21 40

Butikschef

Ingrid

Området

Söder bjuder på massor av sevärdheter och mysiga platser. Här finns mängder av trevliga butiker, mysiga restauranger, pubar och småkaféer. Från butiken är det gångavstånd till Söders höjder, ett promenadstråk som löper ovanför Söder Mälarstrand med en maffig utsikt över Riddarfjärden, Stadshuset och Norr Mälarstrand på andra sidan.

Katarinahissen med berömda restaurang Gondolen ligger ett stenkast från butiken, bara ett par minuters gångväg om du tar Götgatan norrut mot Slussen. I närheten finns också Mosebacketorg med Södra teatern och populära Mosebacketerassen, ta Hökens gata eller Svartens gata från Götgatan så är du där.

Kommunikationer och parkering

Hit hittar du lätt. Ett alternativ är att ta tunnelbanan till station Slussen. Välj den södra uppgången mot Götgatan, när du kommit upp för rulltrappan ser du butiken direkt till höger utanför spärrarna. Det går också bra att åka till Medborgarplatsen och gå upp vid Björns Trädgård. Gå sedan Götgatan norrut ca 250 motor uppför Götgatsbacken och sedan ner i tunnelbaneuppgången, som ligger på höger sida (norrgående) precis efter korsningen Götgatan-Hökens gata.

Innerstadsbussarna är också ett alternativt, ett flertal linjer stannar vid Slussen. Kan du tänka dig en längre promenad är det även möjligt att ta pendeltåget till Södra station – då får man en promenad på 5-10 minuter genom Söder på köpet. Åker du bil rekommenderar vi att du parkerar uppe vid Mosebacketorg eller i parkeringshuset vid Medborgarplatsen

Om butiken

Som modern pantbank lånar vi på allt möjligt. Därför har vi också genom åren skaffat oss goda kunskaper inom en rad områden. Vi kan det mesta om allt från guld, diamanter, silver, klockor och musikinstrument till keramik, glas och teknik. Letar du efter något fint att ge bort bör Sefina Götgatan vara ett alternativ som står högt på listan. Vi hjälper dig hitta den perfekta presenten eller varför inte ett tjusigt smycke till dig själv. Självklart står vi gärna till tjänst med fri värdering av dina föremål.

Se vårt utbud av produkter online här i vårt egna hörn av Sefina Vintage Shop.

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta  lånet. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

1 – 5 000 kr: 3,95%
Del över 5 000 kr: 3,75%
Del över 10 000 kr: 3,25 %
Del över 15 000  kr: 2,75%
25 000 kr ->: 2,25% (från första kronan över 25 000 kr)

Ränta för lån på två månader:

4,95%

Ränta för endagslån:

3,95%

PANTA DINA FÖREMÅL HEMIFRÅN

Har du värdeföremål du vill panta men inte tid eller möjlighet att besöka oss i butiken? Panta hemifrån istället. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox helt kostnadsfritt. Lägg sedan dina föremål i den förfrankerade boxen och skicka tillbaka den till oss. Resten tar vi hand om – svårare än så är det inte.

Beställ hem en pantbox

Härmed godkänner jag att Sefina hämtar ut mina adressuppgifter för att skicka en pantbox

Godkänn

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0