Stockholm

Birger Jarlsgatan 12

öppettider

Vardagar : 10-18

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

08-678 05 10

Gatuvy av Sefina Pantbank på Birger Jarlsgatan i Stockholm

öppettider

Vardagar : 10-18

Helger : Stängt

Dag före helgdag : 10-13

Telefon

08-678 05 10

Välkommen till Sefina Pantbank på Birger Jarlsgatan 12 vid Stureplan på Östermalm i centrala Stockholm. Vi erbjuder förmånliga lånevillkor och ett svårslaget guldpris – både om du ska köpa eller sälja ditt guld. Hos oss får du alltid fri värdering av dina föremål.

Om Butiken

Butiken ligger i en anrik byggnad från 1890-talet ritad av Carl Kleitz. Här har Sefina funnits sedan 1994 och är en självklar del av Östermalms främsta knytpunkt vad gäller pantbelåning, värdering och shopping av exklusiva föremål. Hos oss är kunskap vår främsta styrka och vi belånar nästan allt som har ett andrahandsvärde. Vi hjälper dig med personlig värdering av exklusiva armbandsur från bland annat Rolex, Breitling och Omega samt märkesväskor och accessoarer från exempelvis Louis Vuitton, Chanel och Gucci. Utöver det är vi experter på smycken och ädelstenar, och besitter en bred kunskap inom konstföremål såsom keramik, designobjekt och silver. Oavsett vad du är intresserad av att belåna är du varmt välkommen in för en kostnadsfri värdering. Vi svarar alltid på frågor via telefon, mejl eller över disk.

Kollektivtrafik och parkering

Du tar dig enkelt till butiken med tunnelbanan och blå buss linje 2 stannar mitt på Stureplan, inom bekvämt gångavstånd. Åker du bil går det att parkera på de närliggande gatorna, uppe på Östermalmstorg och i parkeringshuset på Birger Jarlsgatan 6.

Webbshop

Utvalt i butiken just nu

Handla ikonisk design, smycken, klockor, antikviteter, vintage & fashion, guld och silverföremål till 
förmånliga priser.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0