Stockholm

Birger Jarlsgatan 12

Välkommen till Sefina Pantbank på Birger Jarlsgatan 12 vid Stureplan på Östermalm i centrala Stockholm. Vi erbjuder förmånliga lånevillkor och ett svårslaget guldpris – både om du ska köpa eller sälja ditt guld. Hos oss får du alltid fri värdering av dina föremål.

Öppettider

Vardagar 10-18

Lördagar och söndagar Stängt

Dag före helgdag 10-13

E-post

[email protected]

Telefon

08-678 05 10

Butikschef

Matilda

Exklusiv vintage

Butiken ligger precis vid Östermalmstorgs tunnelbaneuppgång, strax före hörnet Birger Jarlsgatan och Riddargatan. Runt hörnet ligger Sturegallerian med dess inomhusbad Sturebadet som har anor från 1885.

Längs med Birger Jarlsgatan hittar du restauranger och exklusiva affärer som Cartier, Louis Vuitton, Chanel, Prada, Bottega Veneta, Gucci, Nathalie Schuterman m.fl. Östermalm förknippas även med exklusiva bostadskvarter som Strandvägen, vilket är en boulevardliknande trädplanterad esplanad med stenhus från förra sekelskiftet. Husen sträcker sig från Nybroviken till Ladugårdslandsviken.

Kollektivtrafik och parkering

Du tar dig enkelt till butiken med tunnelbanan och blå buss linje 2 stannar mitt på Stureplan, inom bekvämt gångavstånd. Åker du bil går det att parkera på de närliggande gatorna, uppe på Östermalmstorg och i parkeringshuset på Birger Jarlsgatan 6.

 

Om butiken

I butiken hittar du ett brett urval av fina produkter till försäljning av både smycken, klockor och accessoarer.

Passa på att hälsa på oss i butiken för att se vad som finns inne eller kika på vårt utbud online i Sefina Vintage Shop.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta ditt lån. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

1 – 5 000 kr: 3,95%
Del över 5 000 kr: 3,75%
Del över 10 000 kr: 3,25 %
Del över 15 000  kr: 2,75%
25 000 kr: -> 2,25% (från första kronan)

Ränta för lån på två månader:

Ränta: 4,95%

Ränta för endagslån:

Ränta:  3,95%

Bankuppgifter:
Plusgiro
829847-3
IBAN:
SE87 9500 0099 6026 0829 8473
BIC:
NDEASESS

PANTA DINA FÖREMÅL HEMIFRÅN

Har du värdeföremål du vill panta men inte tid eller möjlighet att besöka oss i butiken? Panta hemifrån istället. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox helt kostnadsfritt. Lägg sedan dina föremål i den förfrankerade boxen och skicka tillbaka den till oss. Resten tar vi hand om – svårare än så är det inte.

Beställ hem en pantbox

Härmed godkänner jag att Sefina hämtar ut mina adressuppgifter för att skicka en pantbox

Godkänn

Utvalt i butiken just nu

Sök annan butik

Hittade du inte vad du sökte? Sök efter någon annan av våra butiker.

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0