Stockholm – Birger Jarlsgatan 12

Sefina Pantbank - Birger Jarlsgatan 12, Stockholm - Gatuvy av butiken

 

Sefina Pantbank, Birger Jarlsgatan 12, Stockholm

Välkommen till Sefina Pantbank på Birger Jarlsgatan 12 vid Stureplan i centrala Stockholm. Vi har förmånliga villkor och ett svårslaget guldpris – både om du ska köpa eller sälja ditt guld. Vi har alltid fri värdering.

Butiken ligger precis vid Östermalmstorgs tunnelbaneuppgång, strax före hörnet Birger Jarlsgatan och Riddargatan. Runt hörnet ligger Sturegallerian med dess inomhusbad Sturebadet som har anor från 1885.

Längst Birger Jarlsgatan hittar du restauranger och exklusiva affärer som Cartier, Louis Vuitton, Chanel, Prada, Bottega Veneta, Gucci, Nathalie Schuterman m.fl. Östermalm förknippas även med exklusiva bostadskvarter såsom Strandvägen, vilket är en boulevardliknande trädplanterad esplanad med stenhus från förra sekelskiftet. Husen sträcker sig från Nybroviken till Ladugårdslandsviken.

Hela området andas lyx med blandning av sött och salt.

Kollektivtrafik och parkering

Du tar dig enkelt till butiken med tunnelbanan och blå buss linje 2 stannar mitt på Stureplan, inom bekvämt gångavstånd. Åker du bil går det att parkera på de närliggande gatorna, uppe på Östermalmstorg och i parkeringshuset på Birger Jarlsgatan 6.

Specialitet och utbud

Personalen har en mångårig kunskap av klockor, smycken, finare glasföremål, silver och designväskor som är något av vår specialitet här på Östermalm.

Hos oss har vi en lugn atmosfär där vi lägger tid på att värdera dina varor och där du i lugn och ro kan sitta ner och ta en kopp kaffe under tiden. Observera att butiken är ganska liten, så vi har inte plats för större föremål som musikinstrument och möbler.

I butiken hittar du ett brett urval av fina produkter till försäljning av både smycken, klockor och accessoarer.

Här kan du fynda smycken till bra priser, men du kan även hitta designsmycken från märken som Chopard, Georg Jensen, Bvlgari, Cartier och Efva Attling eller klockor från prestigemärken som Rolex, Patek Philippe, Zenith, Hublot, Chopard, Audemars Piguet och Cartier.

Passa på att hälsa på oss i butiken för att se vad som finns inne eller kika på vårt utbud online i Sefina Vintage Shop.

Letar du efter något speciellt? Kom in till oss på Birger Jarlsgatan eller ring till kontoret 08-678 05 10, så ska vi se ifall vi kan få in detta till butiken.

Språkkunskaper

Vi talar svenska, engelska och marockanska/arabiska.

 

Öppettider:

Vardagar: 10 – 18
Dag före helgdag: 10 – 13
Lördag och söndag: stängt

E-post: birgerjarl@sefina.se

Telefon: 08-678 05 10

Butikschef: Alexandra