Stockholm – Skärholmsgången 1

Sefina Pantbank Skärholmen Centrum - Gatuvy av pantbutiken

Sefina Pantbank – Skärholmen Centrum

Välkommen till Sefina Pantbank i Skärholmen. Du hittar oss på Skärholmsgången 1. Butiken ligger i ”Gula Huset” vid busstorget i Skärholmens Centrum. Här har vi hållit till sedan starten i januari 2009.

Området

Skärholmen är ett mångkulturellt centrum med mycket aktiviteter både inne i centrumet och ute på torget bredvid oss. Det är aldrig folktomt utanför butiken. Skärholmen ger en känsla av gemenskap där alla pratar med alla, och gärna umgås tillsammans.

Kollektivtrafik och parkering

Man tar sig lätt hit med tunnelbanans röda linje, ett flertal bussar eller bil. Åker du bil finns ett stort parkeringshus i koppling till centrumet med fem timmars gratis parkering.

Utbud och specialiteter

Som Pantbank lånar vi på alla föremål som har ett andrahandsvärde. Genom åren har vi skaffat oss goda kunskaper inom en rad områden som klockor, smycken, instrument, porslin och konst. Vi har även en legitimerad pantlånare i personalstyrkan.  Genom att vi alla i butiken verkligen älskar vårt jobb och att ta hand om våra kunder på bästa sätt så har vi genom åren skaffat oss en gedigen kundkrets som bygger på förtroende. Då vi även köper smycken och andra föremål så har vi ett brett utbud av framförallt smycken.

Vi älskar att skylta och göra fint vilket innebär att vi har ett som vi säger ”levande skyltfönster”. Hos oss är det inte svårt att hitta något som faller en i smaken såsom presenter, julklappar, något fint till dig själv m.m. Titta gärna in till oss så hjälper vi gärna till med att vara smakråd. Vi har alltid konkurrenskraftiga räntor när du lånar hos oss. Vi erbjuder dessutom ett svårslaget guldpris   – bäst av alla pantbanker.

Välkommen in!

Glöm inte att du kan omsätta dina lån online på online.sefina.se

Se vårt utbud av produkter online här.

Öppettider:

Vardagar: 10 – 18
Lördagar: 11 – 15 (2019-09-14 är det stängt p.g.a. utbildning)
Söndagar: stängt
Dag före röd dag: 10 – 13

E-post: skarholmen@sefina.se

Telefon: 08-400 504 90

Butikschef: Janette