Stockholm

Skärholmen

öppettider

Vardagar : 10-18

Lördag : 11-15

Söndag : Stängt

Dag före röd dag : 10-13

Telefon

08-400 504 90

butikschef

Julia

Sefina Pantbank Skärholmen gatuvy av butiken

öppettider

Vardagar : 10-18

Lördag : 11-15

Söndag : Stängt

Dag före röd dag : 10-13

Telefon

08-400 504 90

butikschef

Julia

Välkommen till Sefina Pantbank i Skärholmen. Du hittar oss på Skärholmsgången 1. Butiken ligger i ”Gula Huset” vid busstorget i Skärholmens Centrum. Här har vi hållit till sedan starten i januari 2009.

Området

Skärholmen är ett mångkulturellt centrum med mycket aktiviteter både inne i centrumet och ute på torget bredvid oss. Det är aldrig folktomt utanför butiken. Skärholmen ger en känsla av gemenskap där alla pratar med alla, och gärna umgås tillsammans.

Om butiken

Som pantbank lånar vi på alla föremål som har ett andrahandsvärde. Genom åren har vi skaffat oss goda kunskaper inom en rad områden som klockor, smycken, instrument, porslin och konst.  Genom att vi alla i butiken verkligen älskar vårt jobb och att ta hand om våra kunder på bästa sätt så har vi genom åren skaffat oss en gedigen kundkrets som bygger på förtroende. Då vi även köper smycken och andra föremål så har vi ett brett utbud av framförallt smycken.

Vi älskar att skylta och göra fint vilket innebär att vi har ett som vi säger ”levande skyltfönster”. Hos oss är det inte svårt att hitta något som faller en i smaken som presenter, julklappar, något fint till dig själv m.m. Titta gärna in till oss så hjälper vi gärna till med att vara smakråd. Du får alltid konkurrenskraftiga räntor när du lånar hos oss. Vi erbjuder dessutom ett svårslaget guldpris   – bäst av alla pantbanker.

Välkommen in!

Glöm inte att du kan omsätta dina lån online på online.sefina.se

Se vårt utbud av produkter online här.

 

Webbshop

Utvalt i butiken just nu

Upptäck smycken, klockor, instrument, konst, mode, inredning och mycket mer till förmånliga priser.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0