Stockholm

Skärholmen

Välkommen till Sefina Pantbank i Skärholmen. Du hittar oss på Skärholmsgången 1. Butiken ligger i ”Gula Huset” vid busstorget i Skärholmens Centrum. Här har vi hållit till sedan starten i januari 2009.

Öppettider

Vardagar 10-18

Lördagar 11-15

Söndagar Stängt

Dag före röd dag 10-13

E-post

[email protected]

Telefon

08-400 504 90

Butikschef

Janette

Området

Skärholmen är ett mångkulturellt centrum med mycket aktiviteter både inne i centrumet och ute på torget bredvid oss. Det är aldrig folktomt utanför butiken. Skärholmen ger en känsla av gemenskap där alla pratar med alla, och gärna umgås tillsammans.

Kollektivtrafik och parkering

Man tar sig lätt hit med tunnelbanans röda linje, ett flertal bussar eller bil. Åker du bil finns ett stort parkeringshus i koppling till centrumet med fem timmars gratis parkering.

Om butiken

Som pantbank lånar vi på alla föremål som har ett andrahandsvärde. Genom åren har vi skaffat oss goda kunskaper inom en rad områden som klockor, smycken, instrument, porslin och konst. Vi har även en legitimerad pantlånare i personalstyrkan.  Genom att vi alla i butiken verkligen älskar vårt jobb och att ta hand om våra kunder på bästa sätt så har vi genom åren skaffat oss en gedigen kundkrets som bygger på förtroende. Då vi även köper smycken och andra föremål så har vi ett brett utbud av framförallt smycken.

Vi älskar att skylta och göra fint vilket innebär att vi har ett som vi säger ”levande skyltfönster”. Hos oss är det inte svårt att hitta något som faller en i smaken som presenter, julklappar, något fint till dig själv m.m. Titta gärna in till oss så hjälper vi gärna till med att vara smakråd. Du får alltid konkurrenskraftiga räntor när du lånar hos oss. Vi erbjuder dessutom ett svårslaget guldpris   – bäst av alla pantbanker.

Välkommen in!

Glöm inte att du kan omsätta dina lån online på online.sefina.se

Se vårt utbud av produkter online här.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta  lånet. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

1 – 5 000 kr: 3,95%
Del över 5 000 kr: 3,75%
Del över 10 000 kr: 3,25 %
Del över 15 000  kr: 2,75%
25 000 kr ->: 2,25% (från första kronan)

Ränta för lån på två månader:

4,95%

Ränta för endagslån:

3,95%

PANTA DINA FÖREMÅL HEMIFRÅN

Har du värdeföremål du vill panta men inte tid eller möjlighet att besöka oss i butiken? Panta hemifrån istället. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox helt kostnadsfritt. Lägg sedan dina föremål i den förfrankerade boxen och skicka tillbaka den till oss. Resten tar vi hand om – svårare än så är det inte.

Beställ hem en pantbox

Härmed godkänner jag att Sefina hämtar ut mina adressuppgifter för att skicka en pantbox

Godkänn

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0