Malmö

Sefina pantbank, Östergatan 35-39 Malmö

Välkommen till Sefina pantbank på Östergatan 35-39 i Malmö. Vi erbjuder trygga pantlån med direkt utbetalning, gratis värdering av dina värdesaker och inte minst stort utbud av spännande produkter i alla prisklasser. Hos oss hittar allt från smycken som guldringar, armband och pärlcollierer till trendiga vintageväskor, märkesklockor, konstverk, musikinstrument och sport- och fiskeutrustning. Välkommen in.

Öppettider

Vardagar 10-18

Dag före helgdag 10-13

E-post

[email protected]

Telefon

040-74 940

Butikschef

Monica

Kommunikationer och parkering

Det går både buss och tåg hit och du parkerar enkelt på gatan utanför. Finns det inte plats på gatan är det garanterat ledigt i parkeringshusen Caroli och Petri som båda ligger inom bekvämt gångavstånd.

Om oss

Vi är ett stort kontor till ytan. Tack vare utrymmet kan vi ta in större föremål som inte får plats i de andra butikerna. Ofta har vi konst, cyklar, ridsadlar och alla slags instrument i lager.

Vi får även in många exklusiva begagnade klockor  från kända märken som Rolex, Omega, Breitling, TAG Heuer och IWC, både vintage och helt nya i kartong – besök oss i butiken eller titta på vårt utbud online. Många ringer oss för råd och värdering av just klockor när de planerar köpa en exklusiv klocka någon annanstans. Självklart erbjuder vi också också fördelaktiga lån och  ett riktigt bra guldpris.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta  lånet. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

1 – 5 000 kr: 3,95%
Del över 5 000  kr: 3,75%
Del över 10 000 kr: 3,25 %
Del över 15 000 kr: 2,75%
25 000 kr ->: 2,50% (från första kronan)

 

Ränta för lån på två månader:

4,95%

Ränta för endagslån:

3,95%

 

Övrigt

Östergatan är en av Malmös äldsta gator, och källarna i vissa hus på denna gata är från 1300-talet. Området ligger i mitt i stan/Norra Malmö, väldigt nära tågstationen. Det finns två stora fina kyrkor i närområdet, Caroli och Petri Kyrka som byggdes för mer än 700 år sedan. Malmös kanal ligger där man kan ta en guidad tur med kanalbåtarna ligger en bit bort från butiken. Huset är k-märkt och får inte göras om hur som helst. Vi fick knappt sätta upp vår Sefina-skylt ovanför dörren.

PANTA DINA FÖREMÅL HEMIFRÅN

Har du värdeföremål du vill panta men inte tid eller möjlighet att besöka oss i butiken? Panta hemifrån istället. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox helt kostnadsfritt. Lägg sedan dina föremål i den förfrankerade boxen och skicka tillbaka den till oss. Resten tar vi hand om – svårare än så är det inte.

Beställ hem en pantbox

Härmed godkänner jag att Sefina hämtar ut mina adressuppgifter för att skicka en pantbox

Godkänn

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0