Malmö

Östergatan 35-39

öppettider

Vardagar : 9-18

Dag före helgdag : 9-13

Telefon

040-74 940

Gatuvy av Sefina Pantbank på Östergatan i Malmö

öppettider

Vardagar : 9-18

Dag före helgdag : 9-13

Telefon

040-74 940

Välkommen till Sefina pantbank på Östergatan 35-39 i Malmö. Vi erbjuder trygga pantlån med direkt utbetalning, gratis värdering av dina värdesaker och inte minst stort utbud av spännande produkter i alla prisklasser. Hos oss hittar allt från smycken som guldringar, armband och pärlcollierer till trendiga vintageväskor, märkesklockor, konstverk, musikinstrument och sport- och fiskeutrustning. Välkommen in.

Kommunikationer och parkering

Det går både buss och tåg hit och du parkerar enkelt på gatan utanför. Finns det inte plats på gatan är det garanterat ledigt i parkeringshusen Caroli och Petri som båda ligger inom bekvämt gångavstånd.

Om oss

Vi är ett stort kontor till ytan. Tack vare utrymmet kan vi ta in större föremål som inte får plats i de andra butikerna. Ofta har vi konst, cyklar, ridsadlar och alla slags instrument i lager. Vi får även in många exklusiva begagnade klockor  från kända märken som Rolex, Omega, Breitling, TAG Heuer och IWC, både vintage och helt nya i kartong – besök oss i butiken eller titta på vårt utbud online. Många ringer oss för råd och värdering av just klockor när de planerar köpa en exklusiv klocka någon annanstans. Självklart erbjuder vi också också fördelaktiga lån och  ett riktigt bra guldpris. Östergatan är en av Malmös äldsta gator, och källarna i vissa hus på denna gata är från 1300-talet. Området ligger i mitt i stan/Norra Malmö, väldigt nära tågstationen. Det finns två stora fina kyrkor i närområdet, Caroli och Petri Kyrka som byggdes för mer än 700 år sedan. Malmös kanal ligger där man kan ta en guidad tur med kanalbåtarna ligger en bit bort från butiken. Huset är k-märkt och får inte göras om hur som helst. Vi fick knappt sätta upp vår Sefina-skylt ovanför dörren.

Webbshop

Utvalt i butiken just nu

Upptäck smycken, klockor, instrument, konst, mode, inredning och mycket mer till förmånliga priser.

Gitarrförstärkare Fishman Acoustic

Det ursprungliga priset var: 2.900,00:-.Det nuvarande priset är: 2.400,00:-.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0