Malmö – Östergatan 35-39

Sefina Pantbank - Östergatan 35-39, Malmö - gatuvy butiken

 

Sefina Pantbank, Östergatan 35-39

Välkommen till Sefina Pantbank på Östergatan 35-39. Östergatan är en av Malmös äldsta gator, och källarna i vissa hus på denna gata är från 1300-talet. Området ligger i mitt i stan/Norra Malmö, väldigt nära tågstationen. Det finns två stora fina kyrkor i närområdet,  Caroli och Petri Kyrka som byggdes för mer än 700 år sedan.  Malmös kanal ligger där man kan ta en guidad tur med kanalbåtarna ligger en bit bort från butiken. Huset är k-märkt och får inte göras om hur som helst. Vi fick knappt sätta upp vår Sefina-skylt ovanför dörren.

Kommunikationer och parkering

Det går både buss och tåg hit och du parkerar enkelt på gatan utanför. Finns det inte plats på gatan är det garanterat ledigt i parkeringshusen Caroli och Petri som båda ligger inom bekvämt gångavstånd.

Sortiment och specialiteter

Vi är ett stort kontor till ytan. Tack vare utrymmet kan vi ta in större föremål som inte får plats i de andra butikerna. Ofta har vi konst, cyklar, ridsadlar och alla slags instrument i lager.

Vi får även in många exklusiva begagnade klockor  från kända märken som Rolex, Omega, Breitling, TAG Heuer och IWC, både vintage och helt nya i kartong – besök oss i butiken eller titta på vårt utbud online. Många ringer oss för råd och värdering av just klockor när de planerar köpa en exklusiv klocka någon annanstans. Självklart erbjuder vi också också fördelaktiga lån och  ett riktigt bra guldpris.

Öppettider:

Vardagar: 9-18
Dag före helgdag: 9-13

E-post: ostergatan@sefina.se

Telefon: 040-74 940

Butikschef: Monica