Malmö

Bergsgatan 1

Sefina Pantbank på Bergsgatan 1 i Malmö öppnade sina portar 1986 och har alltid funnits på samma ställe. Butiken ligger mellan Möllevångstorget och Triangeln, alltså ganska centralt. De flesta invånarna i Malmö vet förmodligen var ”pantbanken på hörnan” ligger och har förmodligen sett oss mer än en gång i sitt liv.

Öppettider

vardagar 9-18

lördag 11-15

söndag stängt

E-post

[email protected]

Telefon

040-23 07 50

Butikschef

Johan

Kommunikationer och parkering

Pantbanken ligger nära Stadshuset och gamla Konserthuset som ligger mittemot oss, på andra sidan gatan. Tack vare butikens läge i centrala Malmö  så är bussförbindelserna alldeles utmärkta, men det är även enkelt att ta sig hit med bil. Parkering och även en vändzon, som en del stressade kunder utnyttjar som parkeringsplats, finns precis utanför.  Vi rekommenderar dock att du låter bli att ställa bilen i vändzonen eftersom risken för att få böter är överhängande.

Om butiken

Sefina på Bergsgatan är en av Sveriges största pantbutiker sett till omsättning. Vi lånar på allt och har ett brett sortiment av föremål i alla kategorier. Dessutom kan vi erbjuda bra priser på alla typer av föremål, både till dig som vill låna och du som vill sälja. Butiken har ganska nyligen fått en särskild VIP-kassa, där man kan lämna in och få värdefulla föremål värderade i lugn och ro.

Passa gärna på att kika på vårt utbud av spännande produkter online i Sefina Vintage Shop.

 

Lån och ränta

Standardlånets löptid är tre månader. Du kan när som helst under löptiden lösa, amortera på eller omsätta  lånet. Om du omsätter lånet förlängs löptiden automatiskt med tre nya månader.

Ränta för ett lån på tre månader är:

1 – 5 000 kr: 3,95%
Del över 5 000  kr: 3,75%
Del över 10 000 kr: 3,25 %
Del över 15 000 kr: 2,75%
25 000kr ->: 2,50% (från första kronan)

Ränta för lån på två månader:

4,95%

Ränta för endagslån:

3,95%

Bankuppgifter:

PlusGiro nr: 394914-6
Iban: SE30 9500 0099 6026 0394 9146
Bic: NDEASESS

PANTA DINA FÖREMÅL HEMIFRÅN

Har du värdeföremål du vill panta men inte tid eller möjlighet att besöka oss i butiken? Panta hemifrån istället. Det gör du genom att beställa hem vår pantbox helt kostnadsfritt. Lägg sedan dina föremål i den förfrankerade boxen och skicka tillbaka den till oss. Resten tar vi hand om – svårare än så är det inte.

Beställ hem en pantbox

Härmed godkänner jag att Sefina hämtar ut mina adressuppgifter för att skicka en pantbox

Godkänn

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0