Fördelar med pantlån hos Sefina

Det behöver inte kosta skjortan att ta ett lån. Vi på Sefina erbjuder smarta lån till rimliga pengar, transparent kostnadsfri värdering och bland mycket annat ett riktigt bra guldpris.

Hos oss kan du låna så mycket du vill helt utan kreditupplysning. När du lånar hos oss har du alltid en säkerhet för ditt lån. Du kan belåna i princip vad som helst som har ett värde med våra pantlån.

 

Föremålet du pantar, och använder som säkerhet, i princip vad som helst som har ett andrahandsvärde. Smycken, märkesklockor, gitarrer och andra musikinstrument, elektronik som mobiltelefoner och stereo-utrustning är vanliga exempel.

Den absolut vanligaste panten är guld och guldsmycken.  Hos oss på Sefina Pantbank kan du alltid panta föremål i guld hos oss. Guld är en ständigt efterfrågad och värdefull tillgång,  särskilt vid lågkonjunkturer och svåra tider.

 

Om du inte skulle ha möjlighet att betala tillbaka ditt lån säljs ditt föremål på auktion och du betalar inte mer till oss. Eventuellt överskott vid auktion går dessutom tillbaka dig.

fördelar med pantlån:

  • Låna utan kreditupplysning
  • Lägre ränta än snabblån
  • Fri värdering av dina föremål
  • Direkt utbetalning under butikernas öppettider

Låna – vad är den värd?

Testa vår lånekalkylator! Dra föremålen till värderingscirkeln för att se hur mycket man brukar kunna låna på vissa föremål.

*värdet är ett exempel på vad en produkt i gott skick kan vara värd.

Så går det till:

  • Beställ hem en kostnadsfri pantbox
  • Du får ditt guld värderad av våra värderingsexperter
  • Våra värderingsexperter hjälper dig att lägga upp ett tryggt lån
  • Du får dina pengar direkt i handen
  • Du kan välja om du vill betala tillbaka till oss eller låta ditt föremål gå på auktion

Låna i butik

Du är välkommen in med ditt föremål till någon av våra butiker! Vi gör en kostnadsfri värdering av ditt föremål och hjälper dig att lägga upp ett tryggt lån med låg ränta. Snabbt, säkert och tryggt.

Belåna en vara

Har du hittat något fint hos oss men vill skjuta upp betalningen ett tag? Inga problem. När du handlar på plats i någon av våra butiker har du möjlighet att finansiera ditt köp genom att belåna varan du vill ha.

Du betalar endast 25% av varans värde vid köpet och sedan resten i din egen takt. Varan skickas när hela beloppet är betalt. Självklart går det också bra att hämta varan direkt i din Sefina-butik.

Vill du sälja guld?

Har du guld hemma som du inte använder eller hellre vill förvandla till pengar? Då kan du sälja ditt guld genom oss på Sefina.

vill du veta mer?

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0