Tillbaka

auktioner

Sefina Pantbanks auktioner i samarbete med Kaplans auktioner

Sefina Pantbanks pantauktioner sköts av Kaplans Auktioner. Auktionerna klubbas online via www.kaplans.se i realtid enligt ett fast schema som du hittar på den här sidan. Föremålen visas upp i Kaplans butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm innan auktionen börjar.

September

Oktober

November

December

Januari

Februari

Mars

April

Maj

Juni

Juli

OM KAPLANS AUKTIONER

Kaplan är ett auktionshus som erbjuder både nätauktioner (realtidsauktioner) och fysiska auktioner i sin butik (klubbauktioner) på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Sefina är samarbetspartner med Kaplans och håller alla sina auktioner hos dem.

Auktionshuset består i dagsläget av två företag: Kaplans auktioner och Kaplans guldsmedsverkstad. Kaplans auktioner grundades redan 1946, då som en guldverkstad under namnet Ge-Kå. Auktionshuset Kaplans auktioner öppnades under 1980-talet.

KAPLANS TJÄNSTER

Hos Kaplans auktioner kan du värdera dina värdeföremål, få ett så kallat värderingsintyg plus att du kan sälja dina värderade ägodelar både i deras butik men även på deras auktioner. Guldverkstaden drivs av erfarna smyckesmeder som gärna står till tjänst om du vill skapa egna smycken, reparera smycken och göra andra justeringar.

Kaplans auktioner utför följande tjänster:

  • Värdering: av smycken, silver, klockor och ädelstenar. Utfärdar även värderingsintyg.
  • Auktioner: både över nätet men även fysiskt på Biblioteksgatan 5.
  • Butiksförsäljning: i butiken säljs både klockor och smycken. Smyckena kan både vara begagnade och nytillverkade.
  • Guldsmed: Gör allt som en bra guldsmed ska göra. Reparerar begagnade smycken, omarbetar befintliga smycken, designar och producerar smycken efter beställning och erbjuder även nyproducerade smycken.

Eftersom Kaplans både har en fysisk butik på Biblioteksgatan i Stockholm och håller nätauktioner så når man väldigt många potentiella köpare. Utöver dessa har man ytterligare 175 000 registrerade kunder och viktiga handlare. I dagsläget går över 100 000 objekt till försäljning per år hos Kaplans.

SKILLNADEN PÅ KAPLANS AUKTIONER OCH SEFINA

Sefina är en pantbank och Kaplans är ett auktionshus – det är den största skillnaden. Det betyder att hos Sefina kan du lämna in dina värdesaker, smycken eller klockor, och låna pengar under begränsad tid för att sedan få tillbaka dem. Vi erbjuder kostnadsfri värdering och riktigt bra guldpriser. Men det går lika bra att sälja dina varor med hjälp av oss på Sefina om så önskas.

utvalt ur webshopen

tack!

Tack för din värderingsförfrågan!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0