Kategorier

Rensa mina val
2
1
3
2
59
32
1
3

Visar av artiklar

 

Ge dina föremål nytt liv

Din gamla klocka som du inte använder längre skulle kunna bli någon annan persons nya favoritklocka! Vi kan alla vara med och bidra till ett hållbart klimat genom att ge våra gamla föremål nytt liv, och genom att handla mer vintage. Vi erbjuder alltid fri värdering, så oavsett om du vill sälja av något du inte använder längre, belåna något föremål eller bara är nyfiken på vad ditt föremål är värt så är du varmt välkommen in till oss!

Ett hållbart sätt att låna på

Eftersom du lämnar ditt föremål till oss som en säkerhet riskerar du aldrig att hamna i skuld eller låna mer än du klarar av. Vi brukar kalla det tillgångsekonomi. Det är ett hållbart och smart sätt att låna, jämfört med många andra alternativ.

Du kan också köpa varor från oss för att på så sätt skaffa dig fler säkra tillgångar – värdeföremål som kan användas eller omvandlas till pengar när och om du behöver det. Ibland får vi frågan om man kan köpa föremål från oss med gott samvete eftersom vi säljer varor som andra har “förlorat”.

Faktum är att det är precis tvärtom: 85 % av alla som lånar pengar hos oss hämtar ut sina saker igen. Av de 15 % som inte hämtar ut sina saker har många redan vid inlämningen bestämt sig för att låta oss ta hand om försäljningen.

Många tycker att det är bekvämt att få pengar direkt på kontot och slippa sköta försäljningen själva, så se det istället som en smart investering. Nästa gång är det din tur att omvandla samma föremål till pengar igen.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0