Viktigt meddelande till våra kunder p.g.a. covid-19

Vi på Sefina följer noggrant utvecklingen och spridningen av covid-19. Självklart arbetar vi aktivt med att minska risken för spridning och gör vårt yttersta för att avlasta grundläggande samhällsfunktioner. Vi bevakar också som alla andra löpande nyhetsrapporteringen och följer samtliga regler och rekommendationer från relevanta myndigheter. Vår främsta prioritet är att skydda dig som kund och vår personal från onödig exponering för viruset.

Det innebär följande:

 

Har butikerna öppet?

Ja. I nuläget har samtliga Sefina-butiker öppet på ordinarie tider. Vi ber ändå dig som kund att så långt det är möjligt använda våra digitala tjänster istället för att besöka butikerna. För öppettider för just din butik, besök våra butikssidor.

 

Har du föremål du vill värdera och/eller belåna online?

Vi rekommenderar att du värderar och/eller belånar dina varor online. Det gör du genom att beställa hem vår vintagebox – ett värdepaket som du sedan använder för att skicka in dina varor till oss. På grund av hög belastning kan vi i nuläget endast värdera och belåna guld när du lånar online och skickar in dina föremål via vintageboxen. Belåning på plats i våra butiker fungerar som vanligt. Men för att minska risken för smittspridning ber vid dig att så långt det är möjligt använda våra digitala tjänster. 

 

Vad kan jag belåna online?

På grund av hög belastning kan vi för närvarande endast värdera och belåna guld. Har du frågor? Kontakta oss på chatten längst ner till höger på den här sidan eller via facebook.

 

Hur fungerar det att låna online?

Beställ först vår vintagebox här. När du fått boxen lägger du i dina varor och skickar tillbaka den till oss för värdering. Så fort värderingen är klar får du ett meddelande sms/e-post. Du får också ett information via e-post om hur mycket ditt föremål är värt och hur du går vidare för att lägga upp ett pantlån. 

 

När får jag pengarna vid belåning online?

Om du accepterar värderingen betalas pengarna ut direkt. Pengarna finns på ditt konto inom 15 minuter om du har konto i Nordea, Handelsbanken, Swedbank eller  SEB.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0