Fördelar med pantlån

  • Låna utan kreditupplysning
  • Lägre ränta än snabblån
  • Fri värdering av dina föremål
  • Direkt utbetalning under butikernas öppettider

Guldpriset just nu

Välj karat

kr/gram

Vi värderar alltid smycken och klockor utifrån 
marknadsvärdet och inte enbart karat. Ångrar du dig skickar vi tillbaka föremålet kostnadsfritt.

Få ditt guld värderat

Beställ gratis pantbox med:

Värdering

Fördelar med pantlån hos Sefina

Det behöver inte kosta skjortan att ta ett lån. Vi på Sefina erbjuder smarta lån till rimliga pengar, transparent kostnadsfri värdering och bland mycket annat ett riktigt bra guldpris.

Hos oss kan du låna så mycket du vill helt utan kreditupplysning. När du lånar hos oss har du alltid en säkerhet för ditt lån. Du kan belåna i princip vad som helst som har ett värde med våra pantlån. Det kan vara en värdesak som ett smycke, en märkesklocka, en fin gitarr eller elektronik som mobiltelefoner och stereo-utrustning. Självklart kan du panta föremål i guld hos oss på Sefina Pantbank. Guld är en ständigt efterfrågad och värdefull tillgång och den vanligaste panten hos oss, särskilt i form av smycken.

FAQ

Hur värderas mina varor?
Vi på Sefina erbjuder alltid helt kostnadsfri värdering av dina varor. Ta med föremålen till din närmaste butik eller använd vår digitala tjänst Digipant. Vår personal har lång erfarenhet av värdering av många olika typer av föremål och ger dig alltid ett rättvist pris för dina varor. Vi kan också hjälpa dig att ta reda på ett föremåls historia och avgöra om en tavla eller märkesvaror som klockor och modeaccessoarer är äkta. Efter värderingen har du möjlighet att låna upp till dina föremåls värde.
Måste jag gå till en Sefinabutik för att låna/värdera?
Du behöver inte göra det. Istället kan du använda vår kostnadsfria digitala tjänst Digipant för att värdera dina föremål. Genom Digipant kan du enkelt skicka in dina guldsmycken, guldföremål och defekt guld för värdering och få ett prisförslag. För att lära dig mer om hur Digipant fungerar och vilka fördelar det ger, kan du besöka vår webbplats på Digipant. Där hittar du ytterligare information om vår digitala tjänst och hur du kan komma igång med att omvandla ditt guld till kontanter.
Behöver du hjälp? Chatta med oss!
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0