Tillbaka

värdera smycken

Värdera guld och smycken online eller i en av våra butiker

Hos oss kan du låna pengar på värdesaker som guld och smycken på flera sätt. Beställ vår vintagebox och skicka in grejerna till oss. Du kan också besöka någon av våra butiker. Värderingen är helt gratis oavsett vilket alternativ du väljer.

Fyll i formuläret, så återkommer vi med värdering av ditt föremål samt information om ditt önskade lån.  Beskrivning, innehåller tex

  • tillverkare/märke
  • certifikat
  • originalbox / fodral
  • kvitto
  • äkthetsintyg
  • konstnär
  • material/mått
  VÄRDERA I CHATTEN

  Värdera guld och smycken online – så går det till

  Värdera dian smycken hos oss. Det är smidigt, snabbt, säkerhet och inte minst helt gratis. Vi på Sefina erbjuder också smarta lån till rimliga pengar om väljer att belåna dina smycken.

   

  Först och främst så behöver du fylla formuläret högst upp på den här sidan där du anger dina kontaktuppgifter som namn och mail. När du skickat in formuläret skickar vi Sefina Pantbanks värdebrev vintageboxen till dig. Vi frågar inte efter mer uppgifter än så, det är inte förrän du bestämmer dig för att lämna in ett smycke hos oss som du behöver ange mer.

  Du behöver också ta en bild av ditt föremål så att värderaren kan se skicket på ditt smycke. För just smycken är det bra om du kan få med bild på eventuella stämplar.

  På ringar sitter stämpeln ofta på insidan medan halsband och kedjor oftast har dem nära sitt lås. Örhängen kan ha stämplar på baksidan men det är inte helt ovanligt att örhängen saknar stämplar eftersom de är mindre.

  Om du har möjlighet, försök att ta flera bilder på ditt smycke så att du kan få en så rättvis värdering som möjligt.

  Information vi behöver för att värdera dina smycken:

  – I sista fältet är det bra om du beskriver smycket:

  – Material (exempelvis guld 18 karat)

  – Tillverkare/märke

  – Kvitto

  – Eventuellt slitage

  Det är inget krav att du förser oss med alla dessa uppgifter ju mer info du anger desto bättre värdering kommer du att få.

  Så fort en av våra värderare har tittat på ditt smycke så kommer du att få en preliminär värdering till din mail. Vill du gå vidare och lämna in ditt smycke följer du bara anvisningarna i mejlet!

   

  Värdera dina smycken och värdesaker i butik

  Om du vill värdera i butik så tar du med ditt smycke till någon av våra butiker. Förse gärna värderaren med så mycket information som möjligt.

  Är föremålet i silver eller guld?
  Vilken karathalt har metallen?
  Har du kvar kvitton eller annan dokumentation? Ta med dem.

  Det går bra att besöka vilken av våra butiker som helst och lämna in ditt smycke. Oftast görs värderingen direkt och tar bara några minuter.

  Värdering hos Sefina är helt fri och du binder inte upp dig på någonting. Du behöver inte låna på dina smycken om du inte vill, men om du så önskar hjälper vi dig gärna att låna på dina smycken. Läs mer om hur det går till att låna pengar här.

  Skulle du ha några frågor på vägen så får du gärna kontakta kundtjänst!

  Låna med dina smycken som säkerhet

  • Låna utan kreditupplysning
  • Lägre ränta än snabblån
  • Fri värdering av dina smycken
  • Direkt utbetalning under butikernas öppettider

  Låna– vad är den värd?

  Testa vår lånekalkylator! Dra föremålen till värderingscirkeln för att se hur mycket man brukar kunna låna på vissa föremål.

  *värdet är ett exempel på vad en produkt i gott skick kan vara värd.

  Så går det till:

  • Du skickar in en bild på dina smycken samt beskrivning till oss via formuläret nedan
  • Du får dina smycken värderade av våra värderingsexperter direkt i chatten eller via mail
  • Våra värderingsexperter hjälper dig att lägga upp ett tryggt lån med dina smycken som säkerhet.
  • Du får dina pengar direkt i handen
  • Du kan välja om du vill betala tillbaka till oss eller låta ditt föremål gå på auktion

  Låna i butik

  Du är alltid välkommen in med dina smycken till någon av våra butiker! Vi gör en kostnadsfri värdering av de smycken du tagit med dig och hjälper dig att lägga upp ett tryggt lån med låg ränta. Snabbt, säkert och tryggt.

  Belåna en vara ur webbshopen

  Har du hittat något fint i vår webbshop men vill skjuta upp betalningen ett par dagar eller tills lönen kommer? Inga problem. Nu har du möjlighet att finansiera ditt köp genom att belåna en vara i vår webbshop. Du betalar endast 25% av varans värde vid köpet och sedan resten i din egen takt. Varan skickas när hela beloppet är betalt.

  Guldklockor och guldsmycken

  Guldklockor och guldsmycken går alltid att belåna! Värdera ditt guld och dina andra värdeföremål i någon av våra butiker eller online här på sefina.se. Värderingen är alltid helt gratis och du väljer själv om du vill belåna dina saker.

  vill du veta mer?

  tack!

  Tack för din värderingsförfrågan!
  Shopping Cart
  There are no products in the cart!
  Totalsumma:
  0:-
  Totalsumma:
  0:-
  Continue Shopping
  0