Våra kunder

Så tycker våra kunder

För oss på Sefina står alltid ni kunder i centrum. Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra våra tjänster och ge dig bästa möjliga service. Som kund har du alltid möjlighet att säga vad du tycker om oss. På den här sidan kan du vad våra kunder tycker om våra tjänster och produkter. Vi värdesätter din åsikt, tyck till du också.

Tidigare recensioner:

Våra kunder Overall rating: ★★★★☆ 4.1 based on 14 reviews
5 1

Trevligt och tillmötesgående

★★★★★
5 5 1
Bra produkter till bra priser. Trevliga och tillmötesgående butiker vid returer. Extra positivt att man numera kan betala via Klarna!

Alltid pålitligt

★★★★☆
4 5 1
Alltid pålitligt, bra bemötande och hög kvalitet. Skulle dock önska att ni anger storlek på produkterna (mm, i alla fall ungefärlig). Nu får jag alltid ringa och fråga eftersom det är svårt att få en uppfattning enbart grundat på gram.

Smidigt och spännande

★★★★★
5 5 1
Dels är det smidigt, men framförallt att man kan köpa lite annorlunda smycken mm. Dessutom tycker jag att det är spännande med saker som har "levt ett tidigare liv" hos någon annan. Det triggar min fantasi.

Billigare än smyckesbutikerna

★★★★☆
4 5 1
Smycken är billigare här än i affären ! Du får mer för pengarna !

Trevlig personal

★★★★☆
4 5 1
Bra beskrivning och jag har ännu inte blivit besviken på det jag fått hem. Dessutom har jag varit i fysiska butiker också och personalen har varit genomtrevlig. Är så nöjd så!

Mycket nöjd

★★★★★
5 5 1
Utbudet, priserna är bra. Man har möjlighet att chatta direkt om man vill. Jag är mycket nöjd med de affärer jag gjort genom åren !

Superpriser

★★★★☆
4 5 1
Jag har hittat märkessmycken till superpriser hos er!

Unika smycken

★★★☆☆
3 5 1
Man får unika smycken. Priset är bra. Skulle dock önska att man får rabatt när man handlat flera ggr hos er. Jag är återkommande kund men kunde inte logga in som det. Har handlat för många tusenlappar under senaste åren och tycker att jag borde få extra bonus för det. Har också rekommenderat er till flera andra.

★★★☆☆
3 5 1
Har handlat tidigare och som sagt det är smidigt, lite mera utförlig beskrivning vore bra men kan man bara vänta så kan man maila fråga direkt, men jag ville inte vänta och riskera att varan blev såld.

Smidigt

★★★★☆
4 5 1
Smidigt och bra att kunna sitta i lugn och ro hemma och beställa ,att betala med klarna är toppen också .

Proffsigt bemötande

★★★★★
5 5 1
Bra och trevliga produkter.Proffsigt och enkelt bemötande.Smidig och snabb leverans. Rekommenderas!

★★★★☆
4 5 1
Har alltid fungerat bra och jag har fått vänligt bemötande vid kontakt via telefon och i butik.

Räddare i nöden

★★★★☆
4 5 1
Sefina har räddat "livet" på mig massor av gånger när jag behövt pengar. Nu behövde jag verkligen en telefon för att få det jobb har chans att få. Servicen och kunnandet i butikerna är också väldigt bra.

Trevlig personal

★★★★☆
4 5 1
Jag har pantat och köpt smycken hos er i många år. Trevlig personal i butikerna. Känns säkert!