Kategorier

Rensa mina val
20
10
11
10
8
26
26
41
1
4
15
5
6

Visar av artiklar

Vad är dina värdesaker värda – egentligen?

Ett föremål kan ha ett stort emotionellt värde tack vare sin historia. Om ett föremål var en gåva från din morfar eller en studentpresent är det så klart värt mer än något du köpte alldeles nyss – för dig. Men tyvärr påverkar affektionsvärdet sällan det reella värdet på ett föremål. Och det är just av den anledningen som många som låter värdera sina föremål av en expert blir besvikna. Både på antikrundan och ute i våra butiker. Föremålet betyder mycket för dess ägare, men har inte motsvarande värde på marknaden i stort. 

Vi har tidigare skrivit guider om hur man värderar konst och hur man värderar smycken. För oss på Sefina är det viktigt att du känner dig trygg i din värdering och att den blir rättvis. Vi besitter expertis inom många områden och kan det mesta om allt från guld, silver, stenar till konst och mattor – vi  har koll på prylarna!

För oss är den allra roligaste frågan att få ”Vad är den värd?”. Har du ett föremål du vill få värderat? Då kan vi erbjuda två alternativ:

  1. Värdera online – skicka in bilder och beskriv ditt föremål och få värdering via mail.
  2. Besök en butik – få ditt föremål värderat direkt i butik medan du väntar.

Båda alternativen är så klart gratis! Välj det alternativ som passar dig så hjälper vi dig att låna pengar på dina värdesaker. 

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0