Sefina Pantbank öppnar ny butik på Götgatan! - Sefina
Tillbaka

Sefina Pantbank öppnar ny butik på Götgatan!

Den 13 september öppnar vi vår nya butik på Götgatan 17

Varmt välkomna in i vår nya butik och ta del av öppningserbjudanden, tävla om presentkort värde 3500kr, och få fri värdering från våra experter!

Nu flyttar vi in i helt nyrenoverade, fina lokaler! Vår butik som i dagsläget ligger på Götgatan 34 flyttar ca 100 meter bort, till Götgatan 17! Vår nya butik kommer ligga nere i tunnelbanan, innan spärrarna, så du kan enkelt ta dig till butiken med tunnelbana.

Den 13:e september har vi invigning för vår nya, fina butik på Götgatan 17, och vår nuvarande butik på Götgatan 34 har öppet sin sista dag den 9:e september.

Våra öppningserbjudanden är giltiga i butiken mellan 13-18 september, och tävlingen pågår under samma period. Vinnarna kontaktas efter 20:e september.

 

Butikchef Ingrids egna ord om flytten:

Det känns väldigt spännande att flytta till en nyrenoverad och modern lokal. Läget är ett nytänk för Sefina, och vi blir den första butiken att testa på att ligga i anslutning till en tunnelbana. Vi hoppas med detta läge att fler nya kunder hittar till oss. Vi välkomnar både gamla och nya kunder till vår nya fina butik för att låna och handla till förmånliga priser!

 

Kontaktuppgifter till butiken:

Telefon: 08-642 21 40
Mail: [email protected]

 

Öppettider:

Måndag – fredag 10.00-18.00
Lördagar 11.00-15.00
Söndagar Stängt
Dag före helgdag 10.00-13.00

 

Butikschef:

Ingrid

 

Hitta till butiken:

Vår nya butik på Götgatan 17 i Stockholm ligger nere i Götgatans tunnelbana, en trappa ner från markplan, precis innan spärrarna. För att åka tunnelbana hit går man av vid Slussen och tar uppgången mot Götgatan, så ligger butiken på höger sida när du kommit ut från spärrarna.

tack!

Din pantbox är beställd, och du kommer snart att få ett bekräftelsemail.
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0