Kategorier

Rensa mina val
2
1
3
2
59
32
1
3

Visar av artiklar

Varmt välkomna in i vår nya butik och ta del av öppningserbjudanden, tävla om presentkort värde 3500kr, och få fri värdering från våra experter!

Efter att vår butik i Västerås har legat på Erik Hahrs Gata 1 sedan 1986 har det nu blivit dags för oss att flytta. Den 21:a maj öppnar Sefina Pantbank upp i nyrenoverade, toppmoderna lokaler på Stora Gatan 38 i Västerås, endast 100 meter bort från vår gamla butik. Den 19:e maj har vår nuvarande butik på Erik Hahrs Gata 1 öppet sin sista dag.

Våra öppningserbjudanden är giltiga i butiken mellan 21–28 maj, och tävlingen pågår under samma period. Vinnarna kontaktas efter 28:e maj.

 

Butikchef Ginos egna ord om flytten:

“Det ska bli otroligt roligt att efter 35 år på samma ställe få flytta in i en nyrenoverad, modern lokal på huvudgatan som vi nu har varit med och byggt från grunden i detalj för att kunna erbjuda våra kunder de absolut bästa möjligheterna och servicen. Eftersom Sefina ligger i framkant i digitaliseringen och är en av världens modernaste pantbanker känns det nu kul att kunna matcha det med toppmoderna lokaler!”

 

Kontaktuppgifter till butiken:

Telefon: 021-41 94 54
Mail: [email protected]

 

Öppettider:

Måndag – fredag 10.00-18.00
Helger Stängt
Dag före helgdag 10.00-13.00

 

Butikschef:

Gino

 

Hitta till butiken:

Vår nya butik på Stora Gatan 38 ligger ungefär 100 meter från vår gamla butik, närmre centrum. Se karta nedan.

Butiken ligger omkring fem minuters promenadväg från centralstationen. Det går också ett flertal bussar från järnvägsstationen. Du som åker bil hittar bäst hit via väg E18 , sväng av vid skylten Centrum/Emausmotet och kör sedan Kopparbergsvägen en dryg kilometer och sedan höger in på Munkgatan. Det går ofta att hitta lediga parkeringsplatser vid Stadshuset.

Varmt välkomna in i butiken och få hjälp av vår trevliga personal Gino, Carola och Peter!

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0