Pressrum

Kampanjer och event

Här hittar du ingångar till våra kampanjer och event som är aktiva.

Kommande event

Här kommer vi lägga upp kommande event.

V.I.B – VERY IMPORTANT BAJARE

Very Important Bajare, eller V.I.B, är vårt sätt att aktivera vårat sponsorskap hos Hammarby fotboll.

Vi är glada och stolta att som sponsorer för Hammarby fotboll göra livet lite gladare för alla Very Important Bajare för tredje året i rad!

Vad är V.I.B-kort? Med V.I.B-kortet i mobilen tar du alltid del av alla V.I.B-treatments! Årets treatments uppdateras löpande under säsongen och alla Very Important Bajare har chans att vinna bland annat signerade matchtröjor och bollar, V.I.B-biljetter till matcher, treatments från Hammarby fotbolls andra sponsorer och mycket mer. Dessutom får de personliga rabatter under hela säsongen. Alla med V.I.B-kort deltar automatiskt i tävlingarna, och får ta del av alla rabatter hela säsongen.

VÄRDEFULLT

Det många inte vet, är att deras förråd kan vara riktiga skattkistor. I den här programserien får vi följa med Sefinas seniora värderingsexpert, Lie Lundberg, när hon tar sig hem till en rad olika välkända ansikten, för att ta reda på vilka skatter de har i garderoben.

De allra flesta av oss har sparade föremål som vi inte längre använder. Det kan vara en klocka som man fått i studentpresent, en väska som inte passar ens personliga stil längre, silver och guldföremål, smycken eller prydnadssaker.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0