Delbetalning

Delbetalning hos Sefina - IPhone, betalkort och anteckningsblock.

Delbetalning:  Shoppa nu och betala senare

Har du du hittat en fin vara men har inte möjlighet att betala direkt? Ingen fara. Vi på Sefina Pantbank erbjuder flera fiffiga finansieringsalternativ.

Belåna varan

Nu kan du kan du lägga undan en vara genom att belåna direkt i Sefinas webbshop. Du betalar 25 procent av varans värde direkt, resterande 75% av varans värde lägger vi upp som ett pantlån. Lånet betalas sedan av löpande, precis som våra vanliga pantlån. Våra pantlån har en löptid på tre månader. Du kan därefter förlänga, betala av på lånet, eller lösa det.  Efter första delbetalningen förlängs ditt lån automatiskt med tre månader.

Varan skickas till dig eller hämtas i butik när du betalat in hela beloppet. Räntan på ditt lån sätts lokalt i våra Sefina-butiker och varierar mellan 3,25 % och 3,95 %. Läs mer om räntor här. 

Självklart kan när som helst välja lösa ut din vara genom att slutbetala utan extra kostnad.

Förläng ditt lån

Belånade varor ligger kvar och väntar på dig i butiken i två månader efter att lånet förfallit. Det är med andra ord inte kört ifall du inte skulle ha möjlighet att hämta ut din vara på utsatt datum. Du har också möjlighet att förlänga ditt lån. Kontakta din butik för mer information om förlängning av lån.

Fakturaköp och delbetalning

Vi erbjuder också faktura- och delbetalning via Klarna. Vid betalning mot Klarna-faktura får du hem din vara direkt och en faktura som ska betalas inom 14 dagar. Med Klarna-delbetalning betalar du av varan på 6, 12 eller 24 månader. Du kan också välja Klarnas löpande konto. Tänk på att det inte går att kombinera Klarna-finansiering med belåning av varor.

 

Låna pengar
Har du ett eller flera värdeföremål och är intresserad av att låna pengar i stället? Läs här om hur det går till att låna pengar