delbetala

SHOPPA NU, BETALA SENARE!

Shoppa nu och betala senare genom att delbetala! Har du hittat en fin vara men har inte möjlighet att betala direkt? Ingen fara. Vi på Sefina Pantbank erbjuder flera finansieringsalternativ.

BELÅNA EN VARA

Nu kan du lägga undan en vara genom att belåna den direkt i Sefinas webbshop. Du betalar 25 procent av varans värde direkt och resterande 75% av varans värde lägger vi upp som ett pantlån. Lånet betalas sedan av löpande, precis som våra vanliga pantlån. Våra pantlån har en löptid på tre månader. Du kan därefter förlänga, betala av på lånet, eller lösa det. Efter första delbetalningen förlängs ditt lån automatiskt med tre månader.

Varan skickas till dig eller hämtas i butik när du betalat in hela beloppet. Räntan på ditt lån sätts lokalt i våra Sefina-butiker och varierar mellan 3,25 % och 3,95 %.

Självklart kan när som helst välja lösa ut din vara genom att slutbetala utan extra kostnad.

FÖRLÄNG DITT LÅN

Belånade varor ligger kvar och väntar på dig i butiken i två månader efter att lånet förfallit. Det är med andra ord inte kört ifall du inte skulle ha möjlighet att hämta ut din vara på utsatt datum. Du har alltid möjlighet att förlänga ditt lån. Det gör du enklast genom att logga in på Sefinas Kundportal. Där kan du se alla dina pågående lån och höja eller förlänga ditt lån på mindre än en minut. Du kan självklart även förlänga eller utöka ditt lån i någon av våra butiker. 

FAKTURAKÖP OCH DELBETALNING

Vi erbjuder också faktura- och delbetalning via Klarna. Vid betalning mot Klarna-faktura får du hem din vara direkt och en faktura som ska betalas inom 14 dagar. Med Klarna-delbetalning betalar du av varan på 6, 12 eller 24 månader. Du kan också välja Klarnas löpande konto. Tänk på att det inte går att kombinera Klarna-finansiering med belåning av varor.

UTVALT UR WEBBSHOPEN:

WEBBSHOP – FYNDA!

I vår webbshop kan du fynda både antikviteter, guld, retroföremål och moderna föremål.

LÅNA – VAD ÄR DEN VÄRD?

Testa vår lånekalkylator! Dra föremålen till värderingscirkeln för att se hur mycket man brukar kunna låna på vissa föremål. Kolla också in våra guldpriser – bäst i branschen!

*Pantvärdet är ett exempel på vad en produkt i gott skick kan vara värd. *Pantvärdet på märkesklocka baseras på värdering av Rolex Submariner. *Pantvärdet på smycken värdering av Bismarcklänk 15-20g. *Pantvärdet på Musik och ljus baseras på värdering av Gibson Elgitarr. *Pantvärdet på Smartphone baseras på värdering av iPhone X.

tack!

Din vintagebox är beställd, och du kommer snart att få ett bekräftelsemail.
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0