Trendigast på smyckesfronten i vinter: halskedjan

En stor, chunky halskedja är bland det trendigaste på smyckesfronten i vinter. Klassiska, tunna halslänkar i all ära, de kommer garanterat få tillbaka sin plats på modetronen i framtiden så gör dig inte av med dom, men i vinter är det dags att leta fram de största halskedjorna du kan hitta.

Om du vill tuffa till din outfit utan att byta ut dina vanliga klädesplagg kan en stor halskedja definitivt hjälpa till. En stor kedja till en annars ganska blygsam outfit ger dig en mer edgy look och blir en väldigt snygg detalj.

Kvinna bär trendiga lårstövlar

Stylingtips

Jag föredrar att bära halskedjan utanpå kläderna och låta den ta plats. Du kan exempelvis bära den över en knäppt skjorta eller utanpå din polotröja. Om man inte känner sig bekväm med en superstor halskedja finns det även många nättare modeller som passar bra till vardags.

Kvinna bär trendiga lårstövlar

En stor halskedja är supersnygg att matcha med en i övrigt stilren, minimalistisk outfit – låt halskedjan stå i fokus. Vid festligare tillfällen tycker jag att det är supersnyggt att matcha en stor guldkedja till en helvit eller helsvart outfit. Stilrent men ändå festligt!

Kvinna bär trendiga lårstövlar

Du kan även köra lager på lager och matcha halskedjan med andra halsband. När du ska matcha halskedjan med dina övriga smycken kan du antingen köra på samma stil som halskedjan och använda en stor kedja som armband och större ringar, eller använda nättare smycken i övrigt och låta halskedjan stå i fokus.

Jag tycker bägge delarna är supersnyggt, men föredrar att matcha min stora halskedja men nättare smycken till vardags.

trendiga vinterstövlar

Det går att hitta superfina halskedjor både till billigare priser och i äkta guld eller silver. Guld är ju generellt alltid en bra investering, så om du är sugen på att investera dina pengar och samtidigt äga vinterns trendigaste smycke så är det perfekt att investera i en guldkedja.

Vi har massor med fina halskedjor i vår webbshop just nu,
kika in där om du är sugen på att investera i en!

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0