Webbshop

5 skor vi kommer få se mycket av vintern 2020/2021

3 min läsning

Modetips

Datum 1 oktober 2020
innehåll Emelie Smolle

Modetips

Datum 1 oktober 2020
innehåll Emelie Smolle
Foto Förnamn Efternamn

Ny säsong – nya skor?

När det kommer till skor är jag inte så mycket för slit och släng. Därför vill jag inte köpa ett par skor som är supertrendiga just nu, men som jag aldrig skulle haft på mig för ett halvår sen, och troligtvis aldrig kommer använda igen om ett halvår.

Det som då är så bra med just skor är att en skotrend ofta återkommer, antingen direkt året efter, eller efter flera år. Därför föredrar jag att köpa skor med hög kvalité som jag faktiskt kan använda efter några år igen, och inte behöver slänga efter att ha använt dom en säsong.

5 skor vi kommer se mycket
av i vinter

Kommande säsongs skomode präglas av äldre klassiska skomodeller,
men med en modern tvist.

Om du är som jag och har orimligt mycket skor hemma i skogarderoben så kan jag nästan garantera dig om att du kommer hitta minst ett par skor hemma från listan nedan, och redan äger ett par av kommande säsongs trendigaste skor.

 

1. Lårhöga stövlar

Kvinna bär trendiga lårstövlar

De lårhöga stövlarna är tillbaka även denna vinter. Supersnygga att använda både till jeans och till klänning.

2. Spetsig tå

trendiga vinterstövlar

Skor och stövlar med spetsig tå kommer vi få se mycket av i vinter.

3. Rejäla kängor

Vinterstövlar

Ett par rejäla svarta kängor verkar aldrig gå ur tiden. Kanske för att de är väldigt praktiska att möta vintern i, kanske för att de är varma och sköna, och kanske för att de är fantastiskt snygga.

4. Knähöga stövlar

trendiga höstskor

Trenden med knähöga stövlar började komma tillbaka förra hösten efter att ha legat på hyllan ett tag, och den här hösten har den fullkomligt exploderat, och trenden ser ut att fortsätta in i vintern.

5. Färgglada skor

Kvinna i röd läderstövlar

Vad är snyggare än att lysa upp en mörk decemberdag med ett par färgglada skor?

Tips till dig som vill uppdatera skogarderoben

Våga kika i second hand butiker! Att köpa skor vintage är inte lika vanligt som att köpa exempelvis klockor och väskor, men visste du att skor kan vara en bra investering och har en stor andrahandsmarknad?

Om du inte känner för att lägga orimligt mycket pengar på ett par skor från ett exklusivt märke kan det definitivt vara värt att kika i second hand butiker. Om du lyckas hitta de skorna du vill ha från ett exklusivt märke med hög kvalité kan jag garantera dig att de kommer hålla längre än ett par nya skor från ett budgetmärke, trots att de har haft en tidigare ägare innan dig. Dessutom har du större chans att hitta ett par skor som inte alla andra har, och det är ju alltid en bonus enligt mig!

Kvinna i svarta designerboots

Tips! Just nu har vi rabatt på alla våra skor i vår webbshop! Vi har skor inne från bland annat Christian Louboutin, Miu Miu, Céline & Alexander Wang.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0