Vilka är höstens trendigaste färger?

Hösten närmar sig med stormsteg och jag kan inte vara den enda som längtar efter att plocka fram stickade tröjor, kängor och halsdukar, och kanske till och med uppdatera höstgarderoben lite?

Inför en ny säsong är det alltid spännande att uppdatera sig om säsongens alla nya trender. Vilka färger kommer egentligen dominera i höst? För att sammanfatta de största modehusens höstkollektioner så är det färgerna nedan du bör satsa på om du vill följa höstens trender.

Blodrött

Det hör inte till ovanligheterna att vi ser mycket rött på hösten. I höst är det djupa toner man ska satsa på, såsom blodrött och vinrött. Blodrött var en flitigt förekommande färg vid de stora modevisningarna i New York, London, Paris och Milano där de största designerna visade upp sina höstkollektioner. Välj själv om du vill köra rött i olika nyanser från topp till tå, eller endast sätta en röd färgklick på outfiten, i form av en röd väska kanske?

Trendig handväska

Mörkgrönt

De mörkgröna tonerna håller i sig. Vi såg det mycket i början av året och vi ser det fortfarande i de stora modehusen. Mörkgröna toner är helt klart ett säkert kort i höst!

Trendig handväska

Jordnära toner

En av mina personliga favoriter! Jordnära toner i olika nyanser av beige, brunt och grått. Färgglatt i all ära, men ibland kan det vara fantastiskt snyggt att mixa jordnära toner från topp till tå. Det är väldigt enkelt att matcha och det krävs inte särskilt mycket eftertanke för att få till en snygg färgkombination om du endast använder dig av dessa toner. Du kan antingen mixa alla färgerna tillsammans, eller välja en av dem och blanda olika nyanser. Fantastiskt snyggt om du frågar mig, och det verkar som att majoriteten av modehusen håller med mig.

Kvinna bär äkta modeväska

Helsvart

Lite tråkigt kanske är din första tanke? Absolut inte! En helsvart outfit kan vara hur snyggt som helst, och det bästa med det är att du kan gå loss med smycken och accessoarer. En helsvart outfit kan verkligen lyfta dina smycken och accessoarer så välj dem med omtanke. Det finns inte mycket som ser lyxigare ut än en helsvart outfit med guldsmycken.

Rutig vintage designerväska

Silver/metallic

Silver och metallic syns flitigt hos de flesta stora modehusen i höst. Om du inte känner för att gå fullt ut i silver från topp till tå och vill satsa på en mer diskret look så skulle jag välja smycken och accessoarer i silver. Att matcha silversmycken med en väska med silverdetaljer kan aldrig gå fel. Eller varför inte en väska i silver?

Den här silvriga väskan från Chanel har vi faktiskt inne i vår webbshop just nu!

Äkta handväska från Prada

 

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0