Beställ Vintage box

vi betalar mer för era föremål

Behöver du extrapengar? Har du mindre föremål av värde såsom, halsband, armband, ringar, örhängen eller andra föremål i guld som du inte använder? Då kan det vara värt att sälja föremålen genom att ta ett pantlån.
(I dagsläget kan vi inte ta emot större föremål)

Vi på Sefina har gjort det enkelt för dig att ordna snabba pengar genom att ta ett tryggt, billigt pantlån på mindre föremål. Det gör du med vår vintagebox som du enkelt beställer hem och skickar tillbaka till oss för gratis värdering av föremålen.

Om du väljer att inte hämta ut ditt föremål efter tre månader när låneperioden är slut, så säljs föremålet på auktion. Skulle föremålet säljas för mer än din lånekostnad går överskottet tillbaka till dig*. Om varan däremot säljs med förlust står vi för kostnaden. Du riskerar därför aldrig att hamna i skuld. 

tar hänsyn till hela värdet

Våra värderingsexperter tar hänsyn till hela ditt föremål när de bedömer dess värde. Om du exempelvis har ett guldsmycke eller en guldklocka, så värderar vi även uret och eventuella ädelstenar. Om ditt smycke är ett designersmycke så tar vi hänsyn till marknadsvärdet, medan traditionella guldhandlare enbart betalar för guldet i vikt. Därför gör du ofta en bättre affär när du säljer föremål via pantlån.

 

 

med sefina får du:

  • Pantlån på distans
  • Försäljning på distans
  • Värdering av värderingsexpert
  • Högst guldvärde per gram jämfört med lokala konkurrenter
  • Inga dolda avgifter
  • Fri, försäkrad transport
  • Snabba utbetalningar direkt till ditt bankkonto
  • Certifierade guldvågar
  • Möjlighet att få tillbaka dina föremål

beställ din vintagebox

Du kan självklart alltid panta föremål direkt i någon av våra butiker, men kanske ännu enklare är att beställa hem en vintagebox!

Med Vintageboxen så går det att belåna:
– Guldsmycken

När du får hem din box så lägger du dina föremål där i, och skickar in till oss för värdering. När föremålen har nått oss så får du ett mail. Vi återkommer till dig via e-post med information om hur mycket du kan få för ditt föremål och hur vi går vidare. Självklart får du alla instruktioner i boxen.

registrera dig som kund och få din vintagebox gratisLåna i butik

Har du ett större föremål som inte får plats i vintageboxen eller som du inte vill skicka på posten? Varmt välkommen in till någon av våra 20 butiker, så hjälper vi dig på plats.

aktuella guldpriser

När du pantar eller säljer guld hos oss kan du vara säker på att du får ett mycket konkurrenskraftigt pris.

24K

420kr

21K

360kr

18K

310kr

tack!

Din vintagebox är beställd, och du kommer snart att få ett bekräftelsemail.
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0:-
Totalsumma:
0:-
Continue Shopping
0