Vår butik i Gävle har nu varit öppen i 10 år och det vill vi fira med er! Sefina Pantbank Gävle öppnade i april 2012 och har alltid legat i samma lokal. Vi firar med att bjuda in våra främsta värderingsexperter Lie Lundberg och Jimmy Jonasson, och med jubileumsrabatter på massor av fina varor!

 

FRI VÄRDERING OCH UPP TILL 20% PÅ UTVALDA VAROR

Passa gärna på att titta in hos oss i butiken och handla för upp till 20% på utvalda varor, få fri värdering på dina föremål, eller bara komma förbi på en fika. Vi har ett brett utbud av klockor, smycken och andra fina föremål i lager. Har du gammalt byrålådsguld, någon klocka eller något annat du inte behöver längre? Ta med det in till oss för att få en fri värdering.

 

FÅ DINA FÖREMÅL VÄRDERADE AV LIE & JIMMY

Den 13:e maj mellan kl. 10.00-16.00 kommer våra värderingsexperter Lie Lundberg och Jimmy Jonasson vara på plats i butiken och värdera och dela med sig av sin kunskap. Lie är specialiserad på smycken, ädelstenar och armbandsur med över 25 års erfarenhet av värdering och känd från bland annat webbserien Värdefullt och Antikmässan. Jimmy är en av företagets kunnigaste klockexperter med ca 19 års erfarenhet av värdering och har medverkat i åtskilliga klockpoddar och tidsskrifter.

Ta chansen och kom in med dina föremål under dessa dagar för att få dom värderade av Lie och Jimmy. Under värderingsdagarna värderar vi max 5 föremål per person. 

 

Våra duktiga värderare Emma, Anna, Josefine, Sara, Violetta och Maria kommer också som vanligt vara på plats i butiken och värdera föremål, och hälsar er varmt välkomna in!

Om du undrar över vilken typ av föremål du kan få värderade eller har andra frågor hjälper vi dig jättegärna via telefon eller mail, se kontaktuppgifter nedan.

HITTA TILL OSS

Du hittar pantbanken på Norra Rådmansgatan 8, ett stenkast från
Rådhustorget i centrala Gävle, vägg i vägg med lokalbussarna X-trafik.


Mailadress: [email protected]
Telefonnummer: 026-456 10 19
Butikschef: Emma Lingvall
Adress: Norra Rådmansgatan 8A,
803 11 Gävle

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Totalsumma:
0,00:-
Totalsumma:
0,00:-
Continue Shopping
0